Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα “κρυφά έξοδα” της ΑΕΚ και οι “πιέσεις”

Λίμπερο: Τα “κρυφά έξοδα” της ΑΕΚ και οι “πιέσεις”

aekst


Γράφει ο Λίμπερο

Τα χρέη της ΑΕΚ που «κρύβει στοιχεία»

Κατά 2.9 εκατομμύρια ευρώ μείωσε το χρέος της η ΑΕΚ Λάρνακας σε δύο ποδοσφαιρικές περιόδους. Αυτά τα δύο χρόνια έκανε παράλληλα πρωταθλητισμό ενώ μέχρι τον Αύγουστο θα έχει ολοκληρώσει το ιδιόκτητο της γήπεδο. Κατά τα άλλα μας είπαν πως η ομάδα της Λάρνακας αποκρύπτει τα πραγματικά της έξοδα. Όλα αυτά για ομάδα που κτυπά το πρωτάθλημα και παράλληλα έκτισε ιδιόκτητο γήπεδο. Πάω πάσο.

Δύσκολη απόφαση ή παρέμβαση;

Λιγότερες από 25 ημέρες απομένουν για τις εκλογές του Σωματείου και τόσο σοβαρά το βλέπουν μερικοί που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα θέσουν ή όχι εαυτούς σε υποψηφιότητα. Μην μας λέτε μετά γιατί τρελαίνεται ο κόσμος και φωνάζει.

Και ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται…

Πως είναι δυνατόν σε πηγαδάκια εκτός γηπέδων αυτούς τους μήνες να έχουν εκφράσει την πρόθεση τους για παραίτηση τόσα μέλη του Δ.Σ και όμως την τελευταία στιγμή ξαφνικά σχεδόν όλοι να θέλουν να συνεχίσουν. Δεν είναι λογικό να μας μπαίνουν υποψίες για το ποιοι κινούν τα νήματα σε αυτή την ομάδα; Αυτές οι πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος από ποια μεριά είναι; Την άποψη του κόσμου που φωνάζει πάντως δεν φαίνεται να την λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.

Ποια ενότητα; Δεν τους απασχολεί

Έχω την άποψη πως ΔΕΝ θέλουν όλοι ενότητα. Κάποιοι βλέπουν τους νέους υποψήφιους ως απειλή. Από τον Ιανουάριο φωνάζει ο κόσμος για πρόωρες εκλογές και αυτές ορίστηκαν για τέλη Ιουνίου. Σαν κακόγουστο αστείο το σκηνικό που εξελίσσεται μπροστά μας. Σκούρα θα είναι τα πράγματα αν δεν υπάρξει υποχώρηση από τις «μεγάλες δυνάμεις». Ο κόσμος μπούχτισε και το δείχνει με κάθε τρόπο.