Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Προσοχή στον Κάρβερ

Λίμπερο: Προσοχή στον Κάρβερ

John-Carver-newcastle


Γράφει ο Λίμπερο

Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδοσφαιρική επικαιρότητα αυτό που μας πέρασε. Ανακοίνωση προπονητή, γυμναστή και προαναγγελία για επιπλέον στελέχωση Τεχνικού Επιτελείου. Κοντεύουν οι ανανεώσεις συμβολαίων δύο ποδοσφαιριστών κλειδιών, ενώ έπονται οι μεταγραφικές προσθήκες.

Παράλληλα τα διοικητικά

Τα πιο πάνω είναι λόγος να επικεντρωθεί η κουβέντα στον προγραμματισμό, ενώ παράλληλα η προσοχή στρέφεται και στα διοικητικά εκεί που θα εξαρτηθούν πολλά για το κλίμα, την ενότητα και την προοπτική της νέας περιόδου. Θα δούμε σοφά την επόμενη εκλογική συνέλευση ή θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα;

Τζον Κάρβερ ο καινούριος

Πίσω στα ποδοσφαιρικά, Ο Τζόν Κάρβερ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο και ξεκίνησαν οι πρώτες «αναλύσεις» από τις πληροφορίες του διαδικτύου που έδωσαν τροφή. Κάποιοι είδαν με αρνητικό μάτι το καυστικό χιούμορ των Άγγλων για κάποιες δηλώσεις του, ενώ άλλοι είδαν με ευχαρίστηση την απόκτηση ενός προπονητή που θήτευσε σε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Εποχή Νταμπίζα – Κάρβερ

Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πλέον σε εποχή Νταμπίζα – Κάρβερ και οι δύο τους θα κριθούν σε βάθος χρόνου μέσα από τα αποτελέσματα. Κανείς δεν μπορεί αν γνωρίζει εκ των προτέρων αν οι δύο τους επαναφέρουν την ομάδα στην φυσική της θέση, όμως οφείλουμε να πιστώσουμε κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να σπρώξουμε όλοι μαζί τον σύλλογο προς την επιτυχία.

Μόνο θετικά βλέπω

Από το 2011 η σελίδα μας τονίζει την ανάγκη για να αναλάβουν άνθρωποι του ποδοσφαίρου αυτό το ρόλο στο Σωματείο, δεν μπορεί παρά αν νιώθω και εγώ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Νέο μοντέλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα με Τεχνικό Διευθυντή και προπονητή να κατέχουν τα κλειδιά του προγραμματισμού. Μόνο αισιοδοξία με διακατέχει για αυτό το κομμάτι. Τώρα ας δούμε το ίδιο σοβαρά και επαγγελματικά τα υπόλοιπα.

ΥΓ: Άνθρωπος που πέρασε από Premier League, ακόμη και ball boy να ήταν σίγουρα θα έχει περισσότερες γνώσεις από τον μέσο προπονητή του facebook.