Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μερικές ακόμη σκέψεις

Λίμπερο: Μερικές ακόμη σκέψεις

Γράφει ο Λίμπερο
Η στήλη έχει μερικές σκέψεις για σήμερα που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας. Ξεκινώντας από την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που πέρσι μας έκανε περήφανους με το εντυπωσιακό βόλεϊ που έπαιξε.


Από εκεί που έμεινε
Μεγάλη διάθεση για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι έχει η πετοσφαιρική μας ομάδα. Ο προπονητής Σάββας Σάββα που συνεχίζει στους πρωταθλητές, εξέφρασε την δίψα του για νέους τίτλους και του το ευχόμαστε. Η εμπιστοσύνη μας προς το τμήμα, πηγάζει από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εκεί.

Πιο κοντά στην ολοκλήρωση τους
Οι μεταγραφικές κινήσεις στο τριφύλλι συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα σημαντικά κενά που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, τις προηγούμενες χρονιές προσπαθεί να καλύψει ο φετινός σχεδιασμός και το νούμερο των προσθήκων ως σήμερα, το 10. Όπως λέχθηκε από τον πλέον αρμόδιο για τον προγραμματισμό, η προσπάθεια που γίνεται αφορά ποδοσφαιριστές που θα έχουν τόσο παρόν, όσο και μέλλον στην ομάδα.

«Καμπάνα» για ποδοσφαιριστές
Κάποια ρεπορτάζ κάνουν αναφορά για πιθανές αποχωρήσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είναι κρυφό πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την απόδοση που αρμόζει για μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία. Η «καμπάνα» αυτή όμως έχω την εντύπωση πως πρέπει να διαρκεί 365 ημέρες το χρόνο, για κάθε ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

Η ανικανότητα της Κυπριακής διαιτησίας
Την μια ακούμε πως οι διαιτητές δεν μπορούν να περάσουν με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις, την άλλη ότι κόβονται στις γραπτές. Τελικά έχουν ή δεν έχουν ευθύνη για την τεράστια προκατάληψη απέναντι τους; Ας απαντήσουν οι ίδιοι το ερώτημα, αλλά και αυτοί που τους κάνουν πλάτες με σοβαρά ανταλλάγματα προφανώς σε κρίσιμους αγώνες.

Το μήνυμα της ημέρας:
Η σχέση ενός συλλόγου με τους φιλάθλους του, μπορεί να αποδώσει πολύ περισσότερο στο επικοινωνιακό, απ’ ότι μια μεταγραφική βόμβα.