Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Από λόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει

Λίμπερο: Από λόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει

Γράφει ο Λίμπερο
Έχει στερέψει από υπομονή και ο τελευταίος Ομονοιάτης. Η κατάσταση δυστυχώς έχει ξεφύγει και για να ανατραπεί η εικόνα θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από λόγια αισιοδοξίας και υποσχέσεις.


Αν είναι δυνατόν
Το ότι δεν θα ήταν έτοιμη η ομάδα να καθαρίζει τα παιχνίδια της από τις πρώτες εβδομάδες είναι απόλυτα κατανοητό. Άλλωστε προσωπικά το έγραφα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι μια ομάδα με τόσες αλλαγές χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να «ρολάρει». Αλλά… όταν δεν μπορεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ με τόση στήριξη πίσω της να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό της πρόγραμμα και να κάνει το 3 στα 3 κόντρα σε Ερμή, Αναγέννηση και Δόξα τότε τα πράγματα «αγριεύουν».

Κατανοούν οι παίκτες τα βασικά;
Επίσης αναρωτιέμαι με τι κίνητρα αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές μας στις πρώτες 3 αγωνιστικές. Ποια ήταν η εμψύχωση τους και ποιος ο στόχος τους. Έχουν ενημερωθεί κατάλληλα πως αν βγάλουν το 100% του εαυτού τους και πετύχουν το 3χ3 θα τύχουν μιας απίστευτης στήριξης από τον κόσμο της ομάδας; Έχουν πάρει τα μηνύματα πως δεν επιτρέπονται οι απώλειες κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους;

Που είναι το πρόβλημα;
Ποιο είναι αλήθεια το πρόβλημα της ομάδας και δεν μπορεί να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια; Γιατί αν κάποιοι θεωρούν πως είναι θέμα ποιότητας του ρόστερ εγώ διαφωνώ. Τουλάχιστον ΟΧΙ κόντρα σε αυτές τις ομάδες. Ίσως αν οι απώλειες έρχονταν κόντρα σε ομάδες με αντικειμενικά καλύτερα ρόστερ να το δεχόμουν ως επιχείρημα. Τώρα απλά αρνούμαι να δεχτώ πως οι παίκτες μέσα στο γήπεδο φοβήθηκαν, υποχώρησαν και εν τέλει ντροπιάστηκαν από ομάδες που θα παλέψουν στο β’ γκρουπ.

Το μήνυμα της ημέρας:
Συμπερασματικά, κρίνοντας τα όσα μας έδειξε η ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές, θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή είναι η νοοτροπία. Αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου είναι σίγουρα από αυτό αν και για την ώρα δυσκολεύομαι να πεισθώ πως το Δ.Σ μπορεί να επηρεάσει θετικά τη νοοτροπία του Συλλόγου. Αυτή κτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια με διοικήσεις που αποτελούν συνέχεια των προηγούμενων. Με άλλα λόγια πρέπει οι ίδιοι που πέρασαν την ηττοπάθεια στην ομάδα, να καταφέρουν να επαναφέρουν την νοοτροπία νικητή. Ίδωμεν…