Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κάποιοι δεν έχουν ιδέα σε ποια ομάδα βρίσκονται

Λίμπερο: Κάποιοι δεν έχουν ιδέα σε ποια ομάδα βρίσκονται

Γράφει ο Λίμπερο
Η απογοήτευση πλέον δεν κρύβεται. Η ολοκληρωτική απαξίωση δεν απέχει πολύ βάση αυτών που βλέπει ο κόσμος από την ομάδα.

Μαύρο χάλι στην άμυνα
Η περίοδος προσαρμογής πέρασε, η περίοδος χάριτος επίσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δώσει 9 επίσημα παιχνίδια φέτος και δεν άρεσε σε ΚΑΝΕΝΑ. Ο προβληματισμός μας για την αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι τεράστιος και οι ελπίδες για βελτίωση της εικόνας έχουν περιοριστεί αισθητά με την πάροδο του χρόνου.


Η γιούχα και η ψυχολογία του κόσμου
Πολλοί έτρεξαν να «πυροβολήσουν» όταν ακούστηκαν τα πρώτα γιουχαΐσματα από την κερκίδα στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα. Δυστυχώς ή ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει απηυδήσει από την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το δείχνει έμπρακτα. Η «γιούχα» από τους πιο πιστούς οπαδούς στην Κύπρο είναι ίσως το τελευταίο βήμα πριν την ολοκληρωτική απαξίωση.

Η τελευταία κραυγή απελπισίας
Μιλώντας για απαξίωση, αναλογίστηκε κανείς την τραγική προσέλευση των τελευταίων ετών η οποία κορυφώνεται φέτος; Το «ο κόσμος έρχεται» ακούγεται ακόμη σαν κραυγή στα αυτιά μου τη στιγμή που οι κερκίδες μας θυμίζουν όλο και περισσότερο παρουσίες των συμπολιτών μας. Η γιούχα από όσους έχουν κουράγιο να βλέπουν αυτά τα χάλια από κοντά είναι η δική μας κραυγή απελπισίας. Πάρτε το ως προειδοποίηση, ως κίνητρο ή όπως αλλιώς θέλετε, φτάνει να το κατανοήσετε. Τόσο την γιούχα, όσο και τις απαιτήσεις στην ομάδα που βρίσκεστε.

Ευλογία για την ΟΜΟΝΟΙΑ
Η ποδοσφαιρική ποιότητα των Νταρμπισάιαρ και Σιέρινταν αποτελεί για την ώρα που μιλάμε ευλογία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νοοτροπία νικητή που διακατέχει τους δύο προαναφερθέντες και μερικούς ακόμα είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για ομάδες που στοχεύουν ψηλά και όσο συνολικά σερνόμαστε, δικαιολογημένα θα γίνεται ειδική αναφορά σε αυτούς.

Τα προσωρινά πανηγύρια της ΑΕΚ
Ουσιαστική ομάδα η ΑΕΚ, με ποιότητα, ταχύτητα, φαντασία και πολλά άλλα ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους οι της ΑΕΚ, όμως σύντομα θα καταλάβουν τι σημαίνει να τα βάζεις με την παράγκα και το παρακράτος του αποελ. Γιατί στην θέση τους, με εξαίρεση την τελευταία 5ετία είμαστε μια ζωή και γνωρίζουμε καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη ομάδα τι πάει να πει κατεστημένο.

ΥΓ: Στις εισφορές για την ΟΜΟΝΟΙΑ όλοι, στις εκλογές της οι λίγοι…