Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ημέρα σταθμός για την σύγχρονη ιστορία μας

Λίμπερο: Ημέρα σταθμός για την σύγχρονη ιστορία μας

Γράφει ο Λίμπερο
Δικαιωμένοι δικαιούνται να νιώθουν όλοι όσοι φώναζαν εδώ και χρόνια για άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας και εκστρατεία από πλευράς επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέσα σε αυτούς νιώθω πως ανήκω και εγώ.


Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει την συγκρατημένη αισιοδοξία των τελευταίων βδομάδων γύρω από το ζήτημα των μελών. Η στήλη είχε εκφράσει πολλάκις ως τώρα την απογοήτευση της για τους χειρισμούς στο συγκεκριμένο θέμα, για αυτό ακριβώς σήμερα επιβάλλεται να δώσει τα εύσημα της.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια με κάθε τρόπο για να ακουστεί το αίτημα για άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας. Συγχαρητήρια σε αυτούς που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν την ανάγκη για να προχωρήσει ενωμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγχαρητήρια στην διοίκηση που τήρησε μια σημαντική υπόσχεση να πλησιάσει τους οργανωμένους και να ακούσει μερικές από τις διαχρονικές απαιτήσεις τους. Συγχαρητήρια προκαταβολικά και σε αυτούς που θα συμπληρώσουν σύντομα την δική τους αίτηση.

Η δωδέκατη ημέρα του Οκτωβρίου θα αποτελεί για όλους εμάς σταθμό στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Από εδώ και πέρα, θα εξαρτηθούν πολλά από τις δικές μας πρωτοβουλίες. Την διάθεση που θα δείξουμε εμείς ως κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αλλαγή. Για το κτίσιμο εκείνων των συνθηκών που θα επιτρέψουν στην ομάδα να προχωρήσει με γερές βάσεις, ενωμένη και συσπειρωμένη.