Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μπορούσαμε για περισσότερα στη Λεμεσό

Λίμπερο: Μπορούσαμε για περισσότερα στη Λεμεσό

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι με την αεκ, στις λεπτομέρειες και αυτό με την αελ. Μία κακή στιγμή, ένα οφσάιντ, μια ασταθής απόκρουση, ένα γκολ. Αυτός είναι ο χαρακτήρας των ντέρμπι.


Γράφει ο Λίμπερο
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης βδομάδας επέμενα πως η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εξαρτηθεί στην διάρκεια που θα έχει στα παιχνίδια της. Από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στον στόχο και το ζητούμενο της νίκης.

Στο Τσίρειο θεωρώ πως υστερούσαμε στις λεπτομέρειες και παρότι μπορούσε στην ευκαιρία του Ντάρμπισαϊαρ να  πάρουμε κεφάλι στο σκορ και πιθανότατα το τρίποντο, δεν θα σταθώ εκεί.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ του β’ ημιχρόνου υστερούσε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το άφησε να κριθεί στην ρουλέτα. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα έπαιρνε τη νίκη και μπορεί η αελ να μην το άξιζε περισσότερο όμως ούτε εμείς δώσαμε όσα μπορούσαμε.

Έχοντας μπροστά μας άλλα 24 παιχνίδια, είναι αστείο να μιλάμε για αναθεώρηση στόχων ή αλλαγή πλεύσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξεκάθαρη εντολή από τον λαό της να κτίσει σε γερές βάσεις την ομάδα που θα κτυπάει όλους τους εγχώριους τίτλους κάθε χρόνο. Αγωνιστικά να βελτιώνεται με  σταθερούς ρυθμούς και εξωαγωνιστικά να κλείνει συνεχώς τρύπες, τόσο στα οικονομικά της όσο και στην συσπείρωση του Σωματείου.