Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: ΌΧΙ στις ψευδαισθήσεις, ΝΑΙ στην ενότητα!

Λίμπερο: ΌΧΙ στις ψευδαισθήσεις, ΝΑΙ στην ενότητα!

Ως ΟΜΟΝΟΙΑτες ζούμε από την ίδρυση μας, την αδικία στο πετσί μας. Μπορεί οι περισσότερες ομάδες να βολεύονται με το να μας χαρακτηρίζουν προκατειλημμένους ή κλαμένους, όμως η πραγματικότητα είναι εκεί και η ιστορία γραμμένη με γεγονότα.


Γράφει ο Λίμπερο
Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνουν πολλά γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι εξελίξεις τρέχουν και τα θέματα προς συζήτηση είναι πολλά. Η στήλη συνήθισε να καυτηριάζει κακώς έχοντα στο Σωματείο, όμως το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί με ικανοποίηση την στάση της ΟΜΟΝΟΙΣ κόντρα στο κατεστημένο.

Όχι δεν διορθώθηκαν ως δια μαγείας τα εσωτερικά θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε πρέπει να ζούμε με αυτές τις ψευδαισθήσεις. Οφείλουμε όμως κατά την άποψη του γραφών, να σταθούμε σύμμαχοι αυτής της στροφής του Σωματείου ΥΠΕΡ του κόσμου του και όχι απέναντι του. Διοίκηση, Οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι του Σωματείου να προχωρήσουμε ενωμένοι στηρίζοντας την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ ποτέ δεν ήταν ένα απλό ποδοσφαιρικό Σωματείο.

Η ύπαρξη μας γεννήθηκε κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και ιστορικά οφείλουμε να γίνουμε ασπίδα του ένδοξου Α.Σ.Ο.Λ.