Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Όταν ξεμένεις από λόγια

Λίμπερο: Όταν ξεμένεις από λόγια

Όταν έχεις πει τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η ανταπόκριση από την ομάδα ήταν αυτή που συνεχίζουμε να βλέπουμε μέχρι σήμερα, λογικό είναι να ξεμένεις από λόγια.


Γράφει ο Λίμπερο
Δεν βλέπεται η ομάδα στο γήπεδο και πολύ περισσότερο εκτός αυτού. Το ποδοσφαιρικό τμήμα νοσεί σε όλους τους τομείς. Από την κακή στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας μέχρι την κακή διαχείριση άλλων ζητημάτων. Ακόμη και η αύρα που βγάζει η ομάδα από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών ή των παραγόντων δεν μου αρέσει. Δεν θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ παραπαίει και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι φταίει παραπάνω. Γιατί προφανώς και δεν φταίει μόνο το ρόστερ ή μόνο οι αποφάσεις της Διοίκησης. Διανύουμε μια χρονιά ντροπή για την ιστορία του δημοφιλέστερου Σωματείου στην Κύπρο και παρόλα αυτά δεν έχουμε ξεκάθαρο πλάνο διαφυγής.

Δεν έχω να προτείνω τίποτα περισσότερο από όσα έγραφα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή το μόνο που εύχομαι είναι μερικοί από εμάς (τους Ομονοιάτες) να βρουν κουράγιο και δύναμη να σταθούν στα πόδια τους, για εμάς, για τους ίδιους και για την ομάδα μας.