Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Πάμε να τους δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό της χώρας

Λίμπερο: Πάμε να τους δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό της χώρας

Σε πολλούς δεν αρέσει να βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκει τα πόδια της, το έχουμε συνηθίσει. Τους έχουμε καλομάθει όμως και εμείς με την ανυπαρξία μας τα τελευταία χρόνια. Έτσι βγήκε ο κάθε πικραμένος από το καβούκι του και άρχισε να πουλάει εξυπνάδες.


Γράφει ο Λίμπερο
Μια ματιά να ρίξει κανείς σε αθλητικά μέσα, εφημερίδες και τηλεοράσεις θα καταλάβει τι εννοώ. Είναι κάτι τίτλοι που παίζουν σε ρεπορτάζ και «κους κους» που με ξεκάνουν στα γέλια. Η προσπάθεια τους να πουλήσουν διχόνοια στον κόσμο μας και να πάρουν παράλληλα μερικές χιλιάδες κλικς ως επιβράβευση, έχει καταντήσει γραφική.

Αν για παράδειγμα έχει γενέθλια ο Δημήτρης Χριστοφή, για σκοπούς παραδείγματος, αυτοί είναι ικανοί να βάλουν τίτλο «ΦΕΥΓΕΙ ο Τζίμης..» και πατώντας στο άρθρο να διαβάσεις «Φεύγει από την ηλικία των 28 και πλέον οδεύει στα 29 ο Δημήτρης Χριστοφή». Άσε που είναι άξιοι να συμπληρώσουν «Μεγαλώνει και δεν θα αντέχει να κάνει τις κούρσες που έκανε μικρότερος».

Πράσινε λαέ, την απάντηση σου μπορείς να την δώσεις εκεί που τους καίει περισσότερο. Στηρίζοντας παθολογικά την ομάδα σου. Κάνοντας τους αντιπάλους να παραμιλούν. Μην λυγίσεις, τώρα είναι η στιγμή που μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η ομάδα.

Εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κύπρο.

Πάμε να τους δείξουμε ποια είναι η μεγαλύτερη καψούρα της χώρας. Πάμε να τους δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ