Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Το τέλος του ράβε-ξήλωνε

Λίμπερο: Το τέλος του ράβε-ξήλωνε

 


Μια καλή ομάδα πέραν από τις μονάδες και την ατομική ικανότητα των ποδοσφαιριστών της πρέπει να φτιάχνει δυνατό σύνολο μέσα από ένα σταθερό κορμό.

Γράφει ο Λίμπερο
Με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση για ανανέωση συμβολαίων των Μαργκάσα και Ντάρμπισαιαρ, επαναφέρω στο προσκήνιο ένα θέμα που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Να βλέπουμε παίκτες με προσφορά να αποχωρούν από την ομάδα. Είτε λόγω λήξης συμβολαίων, είτε λόγω παρεμβάσεων άλλων ομάδων.

Χθες είδα με ικανοποίηση δύο ποδοσφαιριστές με σημαντική συμμετοχή στην ομάδα, να υπογράφουν ανανέωση, κάτι που φανερώνει την νέα λογική στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι παίκτες που αποδίδουν αυτά που ζητά η ομάδα, πρέπει να μένουν και να φτιάχνουν το κορμό. Από εκεί και μπρος, χρόνο με το χρόνο, μεταγραφική περίοδο με περίοδο, πρέπει να πλαισιώνονται κατάλληλα με τις προσθαφαιρέσεις να λειτουργούν υπέρ της ομάδας και όχι εναντίων της.

Φέτος λοιπόν, οφείλουν πρώτα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με την αξία τους και έπειτα το τεχνικό επιτελείο να φτιάξουν εκείνες τις συνθήκες που να δώσουν ένα οριστικό τέλος στο ράβε ξήλωνε και να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και όσα χρόνια και αν περάσουν μόνο εμείς θα αποτελούμε τον νούμερο ένα φόβο τους.

Ας ξυπνήσουμε.