Home TOP NEWS Λίμπερο: Πεισμωμένα για άλλο ένα σημαντικό τρίποντο

Λίμπερο: Πεισμωμένα για άλλο ένα σημαντικό τρίποντο

 


Το πρώτο εμπόδιο έχει ξεπεραστεί επιτυχώς και αυτή τη στιγμή μπροστά μας υπάρχει ένας νέος αντίπαλος. Ένα ακόμη παιχνίδι που οφείλουμε να κερδίσουμε και να στείλουμε μήνυμα πως είμαστε εδώ, δυνατοί και έτοιμοι για τον μακρύ μαραθώνιο που μας περιμένει.

Γράφει ο Λίμπερο
Αν πρέπει να μας απασχολεί κάτι αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από την ουσία και τους τρείς βαθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας την μετριότητα των τελευταίων ετών και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να πετάμε βαθμούς κόντρα σε μικρές ομάδες.

Κάτι που έχει «πληγώσει» την ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι η αδυναμία της να κουμαντάρει αντιπάλους όπως ο σημερινός και κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες. Με την δουλειά που έχει γίνει φέτος, την προετοιμασία και το βάθος που έχει αποκτήσει το ρόστερ θα είναι απαράδεκτο εκ μέρους μας να συνεχίσουμε να γράφουμε αρνητικά στατιστικά.

Πάμε λοιπόν, πεισμωμένα να ανατρέψουμε την κακή εικόνα που βγάλαμε τις τελευταίες χρονιές στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε άλλο ένα σημαντικό τρίποντο. Πάμε μαζικά να πρασινίσουμε άλλη μια γωνιά της χώρας για την καψούρα μας. Ενωμένοι και πανέτοιμοι για την επιστροφή της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.