Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Ψέματα και υποσχέσεις μέσα στα μούτρα μας

Λίμπερο: Ψέματα και υποσχέσεις μέσα στα μούτρα μας

Μπορεί μια απόφαση να ξηλώσει τα πάντα σε ένα λεπτό; Ναι! Η χθεσινή συνεδρία της Διοίκησης κατάφερε να επαναφέρει την δυσπιστία και την απογοήτευση, αναιρώντας κάθε καλή ενέργεια των προηγούμενων μηνών.


Γράφει ο Λίμπερο
Θα μπορούσε απλά να αναφέρω 10 λόγους για τους οποίος το χθεσινό διαζύγιο με άλλο ένα προπονητή με βρίσκει κάθετα αντίθετο, όμως η απόφαση της διοίκησης με απογοήτευσε σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν έχω καμία ελπίδα και καμία διάθεση να το αναλύσω. Και τα πιο κάτω ισχύουν ακόμα κι αν ο Πάμπος δεν έδειχνε διάθεση να μείνει και να παλέψει.

Η Ομόνοια δυστυχώς για τους οπαδούς της, δεν μαθαίνει από τα λάθη της. Ο τρόπος με τον οποίο οι διοικήσεις αυτοαναιρούνται τα τελευταία χρόνια, δεν μου αφήνει προσωπικά κανένα περιθώριο να ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η κοροϊδία και τα ψέματα από ανθρώπους που πιστέψαμε. Από επίσημα χείλη ακούσαμε πολλές φορές φέτος πως ο προπονητής θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα στηριχθεί όσο χρειάζεται για να πετύχει το έργο του.

Το πόσο εκνευριστικό είναι για τον κόσμο να ακούει από εκπροσώπους τύπου και παράγοντες πως έχουμε εντοπίσει τα λάθη και θα τα διορθώσουμε το έχετε καταλάβει; Το πόσο λυπηρό είναι να αναιρείτε δηλώσεις που έγιναν ακόμη και πριν τον αγώνα με σκοπό να στραφεί η προσοχή του κόσμου αλλού το νιώθετε; Αν όχι είναι ακόμη πιο μεγάλη η ντροπή για σας.

Αφού λοιπόν, αναιρέθηκαν οι υποσχέσεις της διοίκησης για μια χρονιά διαφορετική, υπομονετική που θα κτιστεί ένα σύνολο στο γήπεδο και ένας οργανισμός εκτός αυτού, το μόνο που μπορεί να εξιλεώσει την προδοσία του Δ.Σ στις υποσχέσεις του, είναι η σύσσωμη παραίτηση του.

ΥΓ: Δεν με νοιάζει καθόλου ο Πάμπος, τα ίδια θα έλεγα για τον κάθε προπονητή αυτή τη στιγμή.

ΥΓ2: Διοίκηση Τζιωνή, κατάφερες να χάσεις χιλιάδες υποστηρικτές, λέγοντας ψέματα κατάμουτρα στον κόσμο. Που είναι η ευθιξία; Που είναι η αξιοπρέπεια; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για μια ακόμη επιβεβαίωση των ψεμάτων.

ΥΓ3: Τα πιο πάνω αναιρούνται προφανώς, αν ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Κάτι που από χθες κυκλοφορεί αρκετά, αλλά ακόμα κι έτσι, αν ένιωθε ασφάλεια ο προπονητής θα έμενε.