Home MUNDIAL 2018 Το προσεχές Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το Μουντιάλ στη Ρωσία

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το Μουντιάλ στη Ρωσία

 


Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου φτάνει σιγά στο τέλος της, με δύο παιχνίδια να έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Η αυλαία στο Μουντιάλ στη Ρωσία πέφτει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή του μικρού και ασφαλώς του μεγάλου τελικού, όπου θα βρει κάτοχο το τρόπαιο! Πρώτο χρονικά ματς θα είναι αυτό για την 3η θέση, ενώ την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση που όλοι περιμένουν.

Από τη μια βρίσκεται η Γαλλία, κάτοχος ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και μια φορά φιναλίστ, ενώ από την άλλη η πρωτάρα σε τελικό Κροατία. Οι “τρικολόρ” είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως απέναντι της έχει μια δυνατή ομάδα που δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ. Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν και την Κυριακή στις 18:00 (ώρα Κύπρου) θα έχουμε σέντρα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Luzhniki Stadium της Μόσχα.

Μια μέρα νωρίτερα λοιπόν είναι προγραμματισμένη να γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Βέλγιο, όπου θα κριθεί η 3η θέση. Λιγοστό το ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τους ουδέτερους φιλάθλους, για το ματς αυτό που θα διεξαχθεί στο Saint Petersburg Stadium στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018
17:00 Βέλγιο – Αγγλία (μικρός τελικός)

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018
18:00 Γαλλία – Κροατία (μεγάλος τελικός)