Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Απόψε η αιμοδοσία στην Λακατάμεια, προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια

Απόψε η αιμοδοσία στην Λακατάμεια, προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια


Είναι η 10η χρονιά στην οποία ο σύνδεσμος πραγματοποιεί αιμοδοσία στην Λακατάμεια. Είναι ένας θεσμός ο οποίος γεμίζει τα παιδιά στο Fan Club Λακατάμειας με υπερηφάνια όπως αναφέρει και η σημερινή ανακοίνωση μέσα από την οποία γίνεται κάλεσμα σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να δώσουν το παρόν τους σε αυτή τη γιορτή προσφοράς. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αποβιώσαντα πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:00 σε περιμενουμε στην 10η ετήσια ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του συνδεσμου μας.

10η ετήσια αιμοδοσία Fan club Lakatamias σε συνεργασία με το σωματείο ΑΕΛ Λακατάμιας

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Η καθιερωμένη αιμοδοσία του Συνδέσμου μας είναι ο θεσμός που μας γεμίζει με περηφάνεια.

10 χρόνια τώρα ανελλιπώς είστε πιστοί στο ραντεβού μας και σας ευχαριστούμε.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον θεσμό. Και γιατί συμπληρώνει 10 χρόνια και γιατί γίνεται προς τιμή ενός μεγάλου ανθρώπου – ηγέτη.
Του Δημήτρη Χριστόφια της Κύπρου. Του Δημήτρη του λαού που ήταν πάντα κοντά στον απλό άνθρωπο.
Του Δημήτρη που μας έμαθε να δίνουμε πάντα για τον συνάνθρωπο μας.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας, εσείς οι Αιμοδότες ξεχωρίζετε! Για την Ανθρωπιά σας, την Κοινωνική σας Ευαισθησία, τον Πολιτισμό σας! Δίνετε το «παρών» σας σε κάθε Γιορτή Ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία! Γεμάτοι όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι, δίνετε αγάπη!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ !!!

Κάθε φορά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό, το ανθρώπινο καθήκον σας! Είσαστε αιμοδότες και ξεχωρίζετε! Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε σε αυτή την γιορτή προσφοράς. Είναι τιμή σας να παρευρεθείτε!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν πρόσφατες αναλύσεις αν έχουν, καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δύο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα 3 μηνών για τους άνδρες και 4 μηνών για τις γυναίκες.