Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ FCL: «Καθήκον μας να βρεθούμε και πάλι στο πλευρό της ομάδας»

FCL: «Καθήκον μας να βρεθούμε και πάλι στο πλευρό της ομάδας»


Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε το Fan Club Lakatamias. Οι οργανωμένοι κάνουν κάλεσμα τόσο για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Νέα Σαλαμίνα, όσο και για το «αιώνιο» της Πέμπτης στο φούτσαλ.

Η ανάρτηση τους:

«Αλάνια, το FAN CLUB LAKATAMIAS διοργανώνει ακόμα μια μαγική εκδρομή. Αυτή την φορά προορισμός μας είναι το στάδιο Αμμόχωστος όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα σε ένα κομβικής σημασίας αγώνα για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Καθήκον μας είναι να βρεθούμε και πάλι στο πλευρό της και να σπρώξουμε την ομάδα μας σε ακόμα μια σημαντική νίκη. Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να μας ακολουθήσουν με τα λεωφορεία, να μας ενημερώσουν το αργότερο μέχρι αύριο το βράδυ για να εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια του αγώνα.

FCL ON TOUR
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ.

Υ.Γ: Υπενθυμίζουμε άπαντες ότι η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τους φλώρους της πόλης την Πέμπτη στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο «Ελευθερία» σε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Όπως δώσαμε το παρόν μας την Κυριακή στο μπάσκετ και με την φωνή μας σπρώξαμε την ομάδα μας στην νίκη, πρέπει και αξίζει στους φουτσαλιστές μας να πράξουμε το ίδιο. Να είστε όλοι παρόν, να τους διαλύσουμε σε όλα τα αθλήματα, να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι τους περιμένει!»