Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Ανακοίνωση οργανωμένων συνόλων για τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση οργανωμένων συνόλων για τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο


Έξι οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, αναφορικά με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Τα είπαμε, σας προειδοποιήσαμε..

Τώρα θα αναλάβετε τις ευθύνες σας κοπ και διαιτητές, που πετύχατε να ξεφύγουν όλα;

Δεν είσαστε, ούτε θα γίνεται ατρόμητοι. Κανένας Κούμας, κανένας στην Πινδάρου, κανένα κουμπαριό δε σας γλυτώνει.

Εσείς τα φέρατε ως εδώ..

κ. Αναστασίαδη το ταλέντο σου στο θέατρο όχι σε εμάς. Αν έχεις τα κότσια που φανερώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα (αλλά ποτέ δεν τα απέδειξες, πολλά τα παραδείγματα) σε κάθε σου θεατρική εμφάνιση τότε ξεκίνα από τον Πρόεδρο που σε διαδέχθηκε στο κόμμα σου.

Όσο για τις σκιές που θεωρούν ότι υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μας οι εκπρόσωποι της ομάδας του κατεστημένου αποελ, απλά τους λέμε να ελεγχθούν άμεσα σε οφθαλμίατρο. Γιατί σκιές δεν είναι ούτε τα σικέ τους πρωταθλήματα, ούτε τα πέναλτι που δε μας δόθηκαν, ούτε οι κόκκινοι φάκελοι που ήρθαν, ούτε το ντόπινγκ που έγινε σε παίκτες του αποελ αλλά τάχα κλάπηκαν, ούτε παγωμένες μπαλίτσες σε κλήρωση. Όλα αυτά είναι πραγματικότητα, μην κάνετε τους δικαστές στο ένοχο σας έγκλημα.

Τώρα πείστε μας ότι το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει δίκαιο με τον κάθε Γ. Νικολάου, τον κάθε Λ.Σωτηρίου, τον κάθε Κούμα και τον σκακιέρη κουμπάρο του στην Πινδάρου.

Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο μας πρωτάθλημα το πήραμε με ξένους διαιτητές».

17/1/2020

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
Fan Club Λακατάμιας
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
Όμιλος Γυναικών