Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ FCL: «Ο χαρακτήρας και οι αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και πάλι εδώ»

FCL: «Ο χαρακτήρας και οι αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και πάλι εδώ»


Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε το Fan Club Lakatamias. Οι οργανωμένοι αναφέρονται στη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τονίζοντας ότι δεν χορταίνουν να την βλέπουν, ενώ κάνουν κάλεσμα και για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο.

Η ανάρτηση τους:

«Καλημέρα σε όλο τον Πράσινο Λαό.

Διαφορετικό για εμάς το σημερινό ξύπνημα. Ένα αίσθημα περηφάνειας κυριεύει μέσα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ, είναι εδώ με κάθε τρόπο και σε όλους τους τομείς.

Διαβάζουμε ξανά και ξανά την ανακοίνωση για την απόφαση της χθεσινής συνεδρίας και ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο μας. Δεν την χορταίνουμε. Πόσα χρόνια περιμένουμε κάτι τέτοιο; Πόσα χρόνια περιμένουμε μια διοίκηση δυνατή και αντιδραστική σε ότι αφορά το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια διοίκηση που κατά την άποψη μας αν το ήθελε, έχει την δυνατότητα να γίνει μέρος της παράγκας του κυπριακού πρωταθλήματος όμως αντίθετα ξεκινά ανοιχτό πόλεμο με όλα αυτά τα λαμόγια. Εμείς αυτό θέλουμε. Θέλουμε να σταθείτε απέναντι τους και να μην γίνετε ποτέ κομμάτι αυτού του βρώμικου συστήματος.

Επιτέλους νοιώθουμε ότι ο χαρακτήρας και οι αξίες που χαρακτήριζαν κάποτε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν, είναι και πάλι εδώ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Ραντεβού στο γήπεδο λοιπόν Αλάνια, με δυναμικό παρόν να δείξουμε ότι στηρίζουμε αυτές τις αποφάσεις αλλά και την τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο ποδοφαιρικό κομμάτι για επιστροφή στον θρόνο μας.

Αναχώρηση από τον σύνδεσμο μας στις 18:00!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ»