Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Η θέση των οργανωμένων συνόλων για την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η θέση των οργανωμένων συνόλων για την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Τέσσερα οργανωμένα σύνολα εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, παραθέτοντας τη δική τους θέση μετά τα όσα ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το χώρο του κυπριακού και δυστυχώς διεφθαρμένου ποδοσφαίρου, γεγονός που δε θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους.

Το τελευταίο διάστημα γίναμε όλοι γνώστες και αποδέκτες της σαθρής αυτής κατάστασης που μαστίζει τα κυπριακά γήπεδα, στοχοποιώντας ομάδες με σκοπό την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος σε αγώνες.

Γεγονότα που δυστυχώς συμβαίνουν εδώ και χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο εις βάρος των φιλάθλων και όσων αγαπούν πραγματικά το άθλημα.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ΚΟΠ και Επιτροπές έχουν εντεταλμένη αποστολή. Αποστολή που δεν είναι άλλη να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα συγκεκριμένων. 

Δηλώνουμε επομένως υπεύθυνα και με πλήρη αφοσίωση, πως θα σταθούμε στο πλευρό της Ομάδας μας στη μεγάλη αυτή μάχη, και θα στηρίξουμε πλήρως τις όποιες ενέργειες για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Θα σταθούμε στο πλευρό της Ομάδας μας σε κάθε αγώνα και ως ο πιο μεγάλος υποστηρικτής της, ο 12ος παίκτης θα υπενθυμίζει σε όλους αυτούς που θεωρούν πως είμαστε κούκλες σε κουκλοθέατρο ότι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια ομάδα με ιστορία, ιδανικά και αξίες.

Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε πως FIFA και UEFA θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα πράξουν αναλόγως.

Εμείς οι χιλιάδες αγνοί και πιστοί φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνουμε παρών σε αυτή τη μάχη και στεκόμαστε στο πλευρό της Ομάδας μας ακόμη πιο μαζικά, ακόμη πιο σθεναρά γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ για εμάς είναι ο κτύπος της καρδιάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΡΑ! ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!
10/1/2020»

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς