Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελλάδα από TLR 48

Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελλάδα από TLR 48


Το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, TLR 48, συνέλεξε και απέστειλε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με άμεση κινητοποίηση και στήριξη από τα στελέχη μας συλλέξαμε τρόφιμα/είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Ελλάδα.

Αποστείλαμε χθες 4 κιβώτια αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της οικολογικής καταστροφής. Βλέποντας εδώ και μέρες τον εφιάλτη που βιώνουν τόσες οικογένειες στην Καρδίτσα, στον Βόλο, στην Εύβοια και άλλες περιοχές δεν μπορούσαμε να μείνουμε απλοί θεατές. Έτσι λοιπόν αναλάβαμε δράση κι απ’ το μετερίζι μας ο καθένας δώσαμε ότι μπορούσαμε για να συνεισφέρουμε στο ελάχιστο για ανάκαμψη.

”Έρχομαι από τη λάσπη. Από τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας…”

Μέσα σε αυτές τις λάσπες ανακινείται η πολιτική που έπνιξε τον λαό της Θεσσαλίας. Κυβέρνηση, περιφερειακές και δημοτικές αρχές έχουν εγκληματήσει και είναι συνένοχοι για όσα ζει ο λαός.

Σε εμάς στο TLR 48 η αλληλεγγύη, ο αλληλοσεβασμός και η στήριξη προς τον συνάνθρωπο είναι θεμελιώδη στοιχεία και αδιαπέραστες αρχές. Ευχόμαστε η χαρά, η ευημερία και οι χαρούμενες μέρες να επιστρέψουν σύντομα στις οικογένειες των συνανθρώπων μας στην Ελλάδα.