Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Αιώνια Πιστοί: «Φτάνει πια υποσχέσεις. Απαιτούμε πράξεις και έργα»

Αιώνια Πιστοί: «Φτάνει πια υποσχέσεις. Απαιτούμε πράξεις και έργα»


Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάνουν αναφορά στην παρουσία τους έξω από τα γραφεία της Εταιρείας και στέλνουν μήνυμα προς της διοίκηση.

Αναλυτικά:

Περήφανε, ανυπόταχτε πράσινε Λαέ,

Για εμάς η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι τρόπος ζωής. Είναι ο λόγος ύπαρξης μας. Είναι κομμάτι του DNA μας. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε υπερασπιζόμενοι αυτή την μεγάλη ιδέα. Ορκιστήκαμε να σταθούμε δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής μας, και αυτό θα πράξουμε.

Είναι δύσκολο ενώ όλα γύρω σου φαίνονται να καταρρέουν, να μπορείς υπομονετικά, με πλήρη συνείδηση και λογική να παίρνεις αποφάσεις, αποβάλλοντας τον θυμό και την οργή, που μπορεί στο τέλος να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα.

Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε την κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας, ζητώντας εξηγήσεις. Εξηγήσαμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν υπάρχει περιθώριο να συνεχίσουμε άλλο με το ίδιο μοτίβο. Ότι μετά από τρεις χρονιές αποτυχημένου προγραμματισμού, με εγκληματικά λάθη πρέπει επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου χρειάζεται, αλλά και να τροχιοδρομηθούν οι ενέργειες που χρειάζονται ώστε ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να εκπέμπει υγεία σε όλους τους τομείς.

Μετά την κινητοποίηση, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε και συνάντηση με τον Πρόεδρο Παπασταύρου και την ομάδα του, καθώς και τον Πρόεδρο του Σωματείου. Μεταφέραμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας. Πως οι εμφανίσεις της ομάδας μας είναι ντροπιαστικές, και ότι η βαθμολογική της θέση εδώ και τρία χρόνια, δεν συνάδει με την Ιστορία του Συλλόγου μας. Ότι απαιτούμε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ο πράσινος λαός στάθηκε υπομονετικά. Τόσο στις επιτυχίες, μα πιο πολύ στις αποτυχίες. Τα νούμερα των διαρκείας, των privilage card και τα εισιτήρια των αγώνων είναι εκεί καταγεγραμμένα. Η αφοσίωση του αξιοζήλευτη.

Φτάνει πια υποσχέσεις. Απαιτούμε πράξεις και έργα.

Απαιτούμε η Βασίλισσα να επιστρέψει ξανά στον θρόνο της.

Θέσαμε επίσης, το ζήτημα της επικοινωνίας των οργανωμένων οπαδών με την Διοίκηση της Εταιρείας. Ζητήσαμε όπως έχουμε πιο συχνές συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων, σε ότι αφορά τα ζητήματα που εγείρονται γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πρόταση μας έγινε αποδεκτή και έτσι μία φορά τον μήνα, θα γίνεται συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Εταιρείας στην παρουσία του κ. Παπασταύρου.

Αναμένουμε τα όσα έχουν ειπωθεί να γίνουν πράξη. Εμείς, από την πλευρά μας, θα στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα, θα καταθέτουμε την φωνή μας στα τσιμέντα, αλλά ταυτόχρονα θα παρακολουθούμε με τον τρόπο μας, έτσι ώστε, όσα άκουσαν τα αυτιά μας να υλοποιηθούν. Θα σταθούμε απέναντι, από όποιον στερεί το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με κάθε τίμημα.

Δεν μάθαμε στα εύκολα. Γεννηθήκαμε στα δύσκολα, ζήσαμε και μεγαλώσαμε από πολύ πιο δύσκολες εποχές. Θα το πράξουμε και τώρα. Θα ανεβάσουμε στους ώμους μας ξανά την Βασίλισσα, στέλνοντας ξανά στο χρονοντούλαπο όσους θεώρησαν ότι ξοφλήσαμε.

Χθές, σήμερα, αύριο, για πάντα. Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.