
Σε περίπτωση που το έχουν ξεχάσει οι παράγοντες των ομάδων, η ΚΟΠ ανάρτησε στην ιστοσελίδα της γραπτή επιστολή του Επικεφαλή Πειθαρχικού Εισαγγελέα κ. Αριστοτέλη Βρυωνίδη:
«Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα ήθελα να υπενθυμίσω όλους τους ενδιαφερόμενους όπως επιδείξουν σεβασμό στην τήρηση των σχετικών κανονισμών που αφορούν θέματα ανακοινώσεων και/ή δηλώσεων και/ή σχολίων που αφορούν τη διαιτησία.
Υπενθυμίζω, ότι οι εκδόσεις ανακοινώσεων και/ή δηλώσεων που αφορούν τη διαιτησία θα πρέπει να γίνονται εντός των πλαισίων των σχετικών κανονισμών, ούτως ώστε να μην καλλιεργείται δυσπιστία και/ή καχυποψία στο άθλημα του ποδοσφαίρου και παράλληλα να αποφεύγεται η παραπομπή σωματείων ή παραγόντων ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής.
Ευελπιστώ στη συνεργασία όλων σε μια προσπάθεια μείωσης της προκατάληψης, η οποία είναι η κύρια αιτία για την αύξηση της βίας στα γήπεδα»
![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)
![Για μισό… πόδι [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)
![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)



![Σόου στη Ψαθαρκά: Επικό σκηνικό με τραγούδι για τους δύο Άγγελους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ert43t34t-1-238x178.jpg)
![Θα κάνει τούμπες… ξανά και ξανά! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Ewandro-1-238x178.jpg)




