Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η προσπάθεια του αρχηγού…

Η προσπάθεια του αρχηγού…

img_1181


Ζει την μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ, από τότε που ήταν παιδάκι, πριν καν γίνει έφηβος. Αυτός που υποφέρει περισσότερο από όλους για τη κατάσταση στο τμήμα καλαθόσφαιρας, είναι ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κωνσταντίνου. Έχει ζήσει κι άλλες δύσκολες στιγμές μες την ομάδα, όπως τα φετινά όμως ποτέ. Δεν τα παρατάει όμως. Δεν είναι υπερβολή να το πούμε, αν δεν ήταν ως τώρα ο αρχηγός, η οικογένεια Κοιλαρά (τόσο οι καλαθοσφαιριστές, όσο και ο πατέρας τους) και κάποια άτομα κοντά στην επιτροπή, ως τώρα θα παίζαμε με το εφηβικό, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε η επιτροπή.

Ο αρχηγός, προσπαθεί να συσπειρώσει τους συμπαίκτες του και να τους πείσει αν μη τι άλλο να παίξουν για τη πάρτι τους. Συναντιέται μαζί τους καθημερινά, προσπαθεί να τους κρατήσει το ηθικό ψηλά και ψες τους έστειλε το μήνυμα και μέσω facebook:

Tasic Marjan, Philip Pharrell, Jamar Diggs, Jeremy Allen, Eugene Harris, Melvin Baker, Gabriel Kilaras, Kyriacos Kilaras Kwstas Siapkas, Orestis Christodoulides….lets give everything one more time and come back with the victory from limassol.for our selfs and our coach and who evere is next to this f..ing team