Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ έχουν μάτια!

Οι παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ έχουν μάτια!

http://img291.imageshack.us/img291/1226/boys8810953si.jpg


Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί η Λάτσιο στον πρώτο αγώνα της με τη Στουτγάρδη για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ στις 14 Μαρτίου, καθώς τιμωρήθηκε από την πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τους φασιστικούς χαιρετισμούς των οπαδών της στον αγώνα κόντρα στη Γκλάντμπαχ!

Η ιταλική ομάδα απολογήθηκε μάλιστα στην UEFA για τέταρτη φορά για συμπεριφορά των οπαδών της, σε ευρωπαϊκά ματς, με αποκορύφωμα τους δύο αγώνες στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Τότεναμ.

Οι «λατσιάλοι» αντιμετώπισαν και την περίπτωση να τιμωρηθούν με τρεις αγωνιστικές, αλλά το σίγουρο είναι πως το «Ολύμπικο» θα είναι άδειο στον αγών με τη Στουτγάρδη.

Βλέπετε, δεν πέρασε έτσι από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο φασιστικός χαιρετισμός που επέλεξαν να κάνουν περίπου 300 οπαδοί της στον αγώνα του προηγούμενου γύρου για το Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Γκλάντμπαχ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι συγκεκριμένοι οπαδοί της γηπεδούχου χαιρέτησαν δύο φορές με φασιστικό τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γκλάντμπαχ την ώρα που τραγουδούσαν τον ιταλικό ύμνο. Αυτό έγινε στο 13’ και στο 20’ του ματς!

Η συμπεριφορά των οπαδών της Λάτσιο και τα φαινόμενα φασισμού απασχολούν μάλιστα έντονα την UEFA.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr