Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Evobet: “Σας ευχαριστούμε”

Evobet: “Σας ευχαριστούμε”


Με την ολοκλήρωση και του 2ου γύρου των Κυπριακών εκλογών και την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Evobet.com θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Κύπριους και μη παίκτες που εμπιστεύτηκαν τα πονταρίσματά τους στη νέα στοιχηματική πλατφόρμα.

 

Η Evobet.com μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε ειδικά στοιχήματα τόσο στον 1ο όσο και στο 2ο γύρο των εκλογών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πιο δημοφιλή από αυτά: Ποσοστό Νίκης, Ποσοστό Αποχής, διαφορά ανάμεσα στους δύο πρώτους υποψηφίους κ.ά.

 

Η πλήρης και επιτυχημένη κάλυψη των Κυπριακών Εκλογών 2013 αποτελεί για την Evobet.com μια σημαντική στιγμή στο νέο της ξεκίνημα καθώς και προπομπό για ακόμα περισσότερες προσφορές από εδώ και στο εξής!

 

Εvobet.com – Τώρα παίζεις εσύ! 

*Λίγα λόγια για την Evobet: 

Η  εταιρία Evobet Ltd δημιουργήθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην κατηγορία του διαδικτυακού στοιχήματος (https://evobet.com/). Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία εταιρία διαχείρισης τυχερών παιγνίων, η οποία ανήκει στην εταιρία Evolot Ltd που εδρεύει και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1992 και δημιουργήθηκε από ένα μεγάλο επενδυτικό γκρουπ με πλειοψηφικούς μετόχους το Διεθνές Alpha Group Consortium  (http://www.alfagroup.org/) και μία μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των τυχερών παιγνίων τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία Evobet Ltd, με καταστατική έδρα της στο Vaults 13-15, Valletta Waterfront, FRN1914 στη Μάλτα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της, κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της Ανεξάρτητης Αρχής Αδειοδοτήσεων Παιγνίων της Μάλτας (LGA/CL2/834/2012).