Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ένας πράσινος παικταράς, για δοκιμαστικά στην Τότεναμ

Ένας πράσινος παικταράς, για δοκιμαστικά στην Τότεναμ

Πρώτος από τα δεξιά, ο Χαράλαμπος – Γελάνε και τα μουστάκια του!
Μαζι με τον κ. Trevor Bailey πριν την είσοδο τους στο προπονητικό κέντρο της Tottenham στο Enfield για προπόνηση με το αντίστοιχο επιλεχτο τμήμα των Πετεινών.

Μεγάλες στιγμές ζούνε εδώ και μερικές ώρες, 8 παιδιά από την Κύπρο. Οκτώ πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες της χώρας μας, έχουν επιλεγεί για να περάσουν από δοκιμαστικά από την φημισμένη Τότεναμ! Η αποστολή βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και οι μικροί είχαν σήμερα την πρώτη τους επαφή με τα αγωνιστικά τμήματα των “Πετεινών”.


Στην αποστολή, βρίσκεται και ένας πράσινος παικταράς, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, από την Ακαδημία “Athletico”, του Νεόφυτου Λάρκου. Άγγλοι σκάουτερ ξεχώρισαν τα παιδιά μέσα από το περσινό Τουρνουά Αγίας Νάπας και τον περασμένο Μάιο συμμετείχαν στο πρώτο Cyprus Elite Camp, από το οποίο επιλέχθηκαν και πήγαν στην Αγγλία το φθινόπωρο, με μία 30μελη ομάδα. Εκεί σκάουτερ της Τότεναμ διάλεξαν τον Χαράλαμπο και άλλους 7 που βρίσκονται τώρα στο προπονητικό κέντρο της Αγγλικής ομάδας για δοκιμαστικά.

Οι αναγνώστες του omonoianews.com εύχονται στον Χαράλαμπο, καλή επιτυχία και να κερδίσει μία θέση στα αναπτυξιακά τμήματα των Λονδρέζων.

Ο Χαράλαμπος με τον μικρότερο του αδερφό Παύλο και με τον Φρέντι, στο ΓΣΠ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2012

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/28916_407134652714956_803926550_n.jpg

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2001
Ακαδημία Junior (Λευκωσία): Οδυσσέας Σπυρίδης, Χριστόφορος Ιωάννου
ΑΕΚ Λάρνακας: Ιάκωβος Σαββίδης
ΑΕΛ Λεμεσού: Ζαχαρίας Παναγιώτου

2002
Άρσεναλ (Λευκωσίας): Άλεξ Πασχαλίδης
(ΟΣΦΠ) Ολυμπιακός Πειραιως (Λάρνακα): Αντρέας Ζαχαρίου
Athletico (Λάρνακα): Κωνσταντίνος Γιωργαλλίδης, Χαράλαμπος Χαραλάμπους