Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

img_0214


Το πιο κάτω κείμενο γράφτηκε πριν χαλάσει η μεταγραφή του Τζίμη.

“Τώρα, κάνουν αυτά για τα οποία φώναζαν…

Του Ανδρέα Βιολάρη / Sigmalive

«Τριγμούς» εντός της διοίκησης προκάλεσε η μετεγγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ρωσική Ροστόφ. Συγκεκριμένα, το διοικητικό στέλεχος της Ομόνοιας, Νικόλας Χριστοδούλου, κατηγορεί ανοιχτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τα μέλη του ΔΣ τα οποία δεν ενημέρωσαν αυτόν και την υπόλοιπη διοίκηση για λεπτομέρειες που αφορούν στην μετακίνηση του διεθνούς επιθετικού, όπως για παράδειγμα κάποιες πρόνοιες ρητρών που πιθανόν να υπάρχουν στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Χριστοδούλου διερωτήθηκε επίσης αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει στο πόστο του και να εξακολουθήσει να υπηρετεί τα διοικητικά του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η απορία ειναι η εξής: Σαν ισότιμο μέλος του Δ.Σ. τι κάνεις: (α) Δίνεις την παραίτηση σου; (β) Παίζεις πελλόν να περάσεις; (γ) Παραμένεις μάχιμος και συνεχίζεις τον αγώνα για αλλαγή και εκσυγχρονισμό, έστω και αν οι πιθανότητες να πετύχεις ειναι λίγες;».

Επί της ουσίας, φαίνεται πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στην Ομόνοια και κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές συνεχίζουν να υφίστανται και μετά την αποχώρηση του κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου. Αυτά που τα νυν μέλη του Δ.Σ. κατηγορούσαν τον πρώην ισχυρό άνδρα ότι έκανε σε αυτούς τα προηγούμενα χρόνια, φρόντισαν να τα κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους στους πιο «νέους».

Και το πιο αστείο είναι πως αυτά τα μέλη χρησιμοποιούσαν τη στάση του πρώην προέδρου του σωματείου καθώς και την έλλειψη διαφάνειας εκ μέρους του σαν «ασπίδα προστασίας» για να την βγάλουν καθαρή και να διατηρήσουν τη θέση τους στη διοίκηση…