Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣυΦι Σολιάς: “Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ”

ΣυΦι Σολιάς: “Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ”

img_0877


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς ευχαριστεί τα μέλη του που παρευρέθηκαν στην αποψινή συγκέντρωση με σκοπό την οικονομική στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Ράινερ Ράουφμαν, τις εκπροσώπους του Ομίλου Γυναικών Ελένη Κουτσίδου και Αγγέλα Καραμανλάκη και τον φίλο του ΣΥΦΙ Μάκη Καζακαίο.

Στην αποψινή συγκέντρωση, έστω και με τους λιγοστούς φίλους που αψήφησαν την σημερινή γιορτή της σαρακοστής, μαζεύτηκαν πέραν των 1000 ευρώ από εισφορές, πώληση λαχνών και για εισιτήρια διαρκείας.

Πέραν των εισφορών των μελών και φίλων μας, ως Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς ανακοινώνουμε ότι θα εισφέρουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ποσό των 1000 ευρώ, ενώ θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε απόψε για εξεύρεση κι άλλων εισφορών αλλά και προτροπή προς τους Ομονοιάτες της Σολιάς για αγορά εισιτηρίου διαρκείας και εγγραφής μελών στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω εξόρμησης σε όλα τα σπίτια των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Σολιά.

Ευχαριστούμε το συνεργείο του ΣΥΦΙ που ακούραστα εξόρμησε απόψε σε σπίτια, καφετέριες και περίπτερα της περιοχής για να μαζέψει εισφορές μέχρι και αργά το βράδυ, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο Ράινερ Ράουφμαν που δεν δίστασε να εξορμήσει κι αυτός με τα μέλη του ΣΥΦΙ με μοναδικό σκοπό την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχίζεται καθημερινώς για το υπόλοιπο του μηνός και για όσο άλλο χρειαστεί.

Παράλληλα, το ΣΥΦΙ Σολιάς ανακοινώνει ότι διοργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας τόμπολα την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 8:00μ.μ. στην Καφετέρια Πλάτινουμ, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν ως εισφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Προς τον σκοπό αυτό δεν θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα αλλά δώρα που θα εξασφαλίσει ο Σύνδεσμος μας και ο Όμιλος Γυναικών.

Η προσπάθεια για σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας δεν σταματά εδώ. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, όχι μόνο μέχρι το τέλος Μαρτίου όπου επιτυχώς θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο των κριτηρίων της Ουέφα, αλλά και για όλη την χρονιά.

Ας μην γίνουμε η γενιά που απαθής βλέπει την αγαπημένη μας ομάδα να καταστρέφεται. Ας γίνουμε η γενιά που με την θέληση μας, την άσβεστη δίψα μας για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα επαναφέρει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ εκεί που του αξίζει.

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Καλωσορίσατε στην Σολιά…την Καταπράσινη κοιλάδα!!!

Σύνδεσμος Φιλάθλων Σολιάς