Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τέσσερις συγκεντρώσεις,την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη

Τέσσερις συγκεντρώσεις,την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη

img_4886
Ανοικτές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη βδομάδα, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι φίλοι της ομάδας μας που διαμένουν, είτε στις περιοχές που θα γίνουν οι συγκεντρώσεις, είτε κοντά σ’ αυτές, έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρευρεθούν και να συνεισφέρουν έμπρακτα στην Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Η μαζική παρουσία του κόσμου μας σε όλες τις συγκεντρώσεις, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να σωθεί η αγαπημένη μας ομάδα. Πέραν από εισφορές, στις συγκεντρώσεις θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, πάντοτε με μοναδική μας έγνοια το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκεί και όπου το επιτρέπει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας, το παρών τους στις συγκεντρώσεις θα δίνουν και ποδοσφαιριστές, καθώς και μέλη του προπονητικού τιμ.
ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου και ώρα 19:00,
θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο οίκημα του συλλόγου Πρόοδος, στο Καϊμακλί, για τους φίλους της ομάδας μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή. Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενώ θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Επίσης, την Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο σύλλογο Αρεδιού, θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, με όλα τα έσοδα να καταλήγουν στο ταμείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην τόμπολα θα δώσουν το παρών τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ενώ θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Λεμεσό, στο σύλλογο ΑΕΜ Μόρφου, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:30. Πέραν από τους φίλους της ομάδας μας, στο χώρο θα βρεθούν ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Στέλιος Μυλωνάς, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ποδοσφαιριστές. Επίσης, θα υπάρχει συνεργείο για να δέχεται τις εισφορές που θα γίνουν από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Επίσης, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 19:00, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο θέατρο Δαλιού, στην οποία πέραν από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή, το παρών τους θα δώσουν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας. Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν συγκεντρώσεις και σε άλλες περιοχές της Κύπρου.
www.omonoia.com.cy