Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ €10,050 για την ΟΜΟΝΟΙΑ από την Πάφο

€10,050 για την ΟΜΟΝΟΙΑ από την Πάφο

dsc_0134


Με μεγάλη επιτυχία και τη συνολική συλλογή ενός ποσού €10,050 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια ενίσχυσης της Ομόνοιας από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του σωματείου στην Πάφο και το αντίστοιχο κλιμάκιο της Θύρα 9.

Στην εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή με τίτλο «Διεκδικούμε ρεαλιστικά το αδύνατον» οι φίλοι της Ομόνοιας έδειξαν εμπράκτως το μεγαλείο, όπως υπογράμμισαν, του να υπηρετείς πιστά μια ιδέα όπως αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι δραστηριότητες περιελάμβαναν συγκέντρωση αρχικά στο οίκημα του ΣΥΦΙ στην Κάτω Πάφο και ακολούθως δείπνο ενίσχυσης στην ταβέρνα «Τα Χνάρια».

Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του σωματείου και βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Χαραλάμπους και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνος Χρίστου. Το παρόν τους έδωσαν επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και σημαία του αγώνα για την οικονομική εκστρατεία, Μάρκος Ράινερ Ράουφμαν, ενώ  παρευρέθηκαν επίσης, εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας, ο βοηθός προπονητής Σοφόκλης Σοφοκλέους και οι ποδοσφαιριστές Μάρκο Σοάρες και Ντανιέλσον Φερέιρα.

Μιλώντας στο πλαίσιο του δείπνου ο Νίκος Χαραλάμπους ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσπάθεια που καταβάλλει υποστηρίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δίνουν τεράστια δύναμη σε όλους στην Ομόνοια εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «τελικά θα τα καταφέρουμε».

Ο πρόεδρος του, ΣΥΦΙ, Ανδρέας Ανδρέου, καλοσωρίζοντας τους εκπροσώπους του σωματείου στην Πάφο ανέφερε πως οι εργάτες και οι σκαπανείς της Ομόνοιας είναι πολλοί και ως τέτοιοι θα εργαστούν σκληρά με κόπο και θυσία για να διατηρηθεί ψηλά το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια.

Ο Ράινερ Ράουφμαν φανερά συγκινημένος αφού τιμήθηκε και από τον τοπικό σύνδεσμο ευχαρίστησε από καρδιάς τους απανταχού ομονοιάτες για την μεγάλη και ακούραστη μάχη που δίνουν για να συνεισφέρουν για να καλύψει η Ομόνοια τα οικονομικά κριτήρια.

Τέλος ο Σοφόκλης Σοφοκλέους ευχαρίστησε εκ μέρους τους τεχνικού επιτελείου και δεσμεύτηκε πως από πλευράς ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας θα γίνουν όσα απαιτούνται για να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΔΣ ΣΥΦΙ – ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ

Διαβάστε ακόμα: Εκπληκτική υποδοχή, συνθήματα και ειδικές βραβεύσεις – Εικόνες από την Πάφο