Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ LTV – ΤΕΛΟΣ

LTV – ΤΕΛΟΣ

img_8932


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Σε άρθρο μου στο παρελθόν (Νοέμβριος 2012) εξηγούσα τους λόγους και παρότρυνα φίλους Ομονοιάτες, συνδρομητές της LTV, έτσι ώστε παραδώσουν τον εξοπλισμό και ακυρώσουν τις υπηρεσίες τους. Πιο κάτω παραθέτω τους λόγους όπως αυτοί είχαν διατυπωθεί στο προηγούμενο άρθρο.

Οι λόγοι είναι ο εξής:

1) Όπως είναι ευρέως γνωστό το LTV είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας αποελ ποδόσφαιρο. Γιατί να στηρίζουμε οικονομικά οτιδήποτε έχει σχέση με την αυτή την εταιρία?

2) Οι σχολιαστές των ποδοσφαιρικών αγώνων δεν είναι αντικειμενικοί. Επιπλέον πολλές φάσεις χάνονται δια μαγείας και επιλεκτικά προβάλλονται συγκεκριμένες σκηνές.

3) Στα παιχνιδια εντος εδρας, παμε γηπεδο υποστηριζοντας την ομαδα οικονομικα και εμψυχα. Ο κανεπες δεν είναι του στυλ μας.

4) Στους εκτός έδρας αγώνες, επιλέγουμε να δούμε το παιχνίδι στο σωματείο, fan club ή cafe ιδιοκτησίας φίλων ομονοιατων, στηρίζοντας έτσι οικονομικά τα πιο πάνω. Διαφορετικό είναι να πληρώνει ένας και να βλεπουν πολλοι παρα ο καθενας μας να πληρώνει ξεχωριστά.

5) Να περασει το μηνυμα προς τα εξω οτι ο κοσμος της Ομονοιας ειναι πολύ μεγάλος και μπορεί να στηρίξει ή να καταστρεψει οποιονδηποτε ή οτιδηποτε αν και μονο το θελησει. Επίσης ενισχύεται η διαπραγματευτική δυναμη της Ομαδας μας, με οποιονδήποτε χορηγό ή κανάλι, με απώτερο σκοπό τη συμφωνία ψηλότερων συμβολαίων.

6) Η οικονομικη κατασταση ολοενα και δυσκολευει. Δεν υπαρχουν περιθώρια για σπατάλες, πόσο μάλλον για οικονομική ενισχυση οποιουδηποτε που δεν μας στηριζει. Εξοικονομουμε για μας και ενισχυουμε οικονομικα την ομάδα μας όσο μπορούμε.

Δεν γνωρίζω πόσοι πραγματικά ακολούθησαν την προτροπή αυτή, πάντως προσωπικά εφάρμοσα την πιο πάνω ιδέα παραδίδοντας τον εξοπλισμό μου. Συγκεκριμένα κατά την ώρα της παράδοσης του εξοπλισμού και σε ερώτηση του εκπροσώπου της LTV για τους λόγους τερματισμού δήλωσα απλά «Ομόνοια Λευκωσίας».

Στο προηγούμενο άρθρο παράλειψα να σημειώσω ότι κατά την παράδοση του εξοπλισμού και ανάλογα με τις υπηρεσίες που κάθε χρήστης τερματίζει, δικαιούται επιστροφή χρημάτων λόγο του εξοπλισμού που επιστρέφει. Στη δική μου περίπτωση (Τηλεόραση – Internet) μου επέστρεψαν €100 τα οποία διέθεσα για την Ομόνοια με αγορά λαχνών.

Κατανοώ ότι πολλοί φίλοι ίσως να είναι ευχαριστημένοι με την συγκεκριμένη υπηρεσία, να έχουν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως Internet που δημιουργεί επιπρόσθετο πρόβλημα στο τερματισμό και ενεργοποίηση καινούργιας υπηρεσίας, να μην έχουν το χρόνο να ψάξουν ή να ακυρώσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, παρόλα αυτά όμως αυτή τη στιγμή σαν Ομονοιάτης δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος διατήρησης της υφιστάμενης υπηρεσίας.

Η Ομόνοια όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με την PrimeTel για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αυτή η συνεργασία ξεκινά άμεσα με την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα εντος έδρας παιχνίδια της ομάδας μας θα προβάλλονται από την PrimeTel. Η LTV θα προβάλει τα παιχνίδια των ομάδων που έχει τα δικαιώματα.

Αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό η στήριξη της δικής μας ομάδας. Αγοράζουμε λοιπόν όλοι εισιτήριο διάρκειας για τα εντος έδρας παιχνίδια της ομάδας και στα εκτός έδρας στηρίζουμε καφετέριες, συλλόγους κτλ φίλων της Ομόνοιας. Δεν σπαταλούμε ούτε ευρώ για τον οποιοδήποτε που απλά εκμεταλλεύεται το όνομα και τον κόσμο της ομάδας μας.

Προτρέπω λοιπόν:

-Όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του apoeLTV να τερματίσουν άμεσα της υπηρεσίες τους επιστρέφοντας τον εξοπλισμό τους. Κατά την παράδοση του εξοπλισμου να απαιτουν επιστροφή των χρημάτων την ίδια ώρα ή το συντομότερο. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μέρος της αγοράς του εισιτηρίου διάρκειας της καινούργιας χρονιάς ή σαν εισφορά προς την ομάδα μας.

Σ.Μ | Μέλος Ομόνοια Λευκωσίας