Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη για την μετακόμιση της Boutique

Άποψη αναγνώστη για την μετακόμιση της Boutique

dsc_0276


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ GREEN BUTIQUE

Αγαπητοί κύριοι του Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Είναι με μεγάλη μου έκπληξη που πληροφορήθηκα ότι η Green Βutique θα μετακομίσει σε πάροδο της οδού Μακαρίου. Επειδή ασχολούμαι με τον τομέα των πωλήσεων, θα απαριθμήσω τους λόγους για τους οποίους μια τέτοια κίνηση είναι πέρα για πέρα λανθασμένη.

1. Αντιλαμβάνομαι ότι το ενοίκιο είναι φτηνότερο. Είναι βασική αρχή του εμπορίου, ότι για να καταλήξεις σε συμπέρασμα σχετικά με την εξοικονόμηση δαπανών, οφείλεις να λάβεις υπόψη σφαιρικά όλες τις παραμέτρους. Είναι ξεκάθαρο ότι η εξοικονόμηση από τη διαφορά ενοικίων θα είναι μηδαμινή μπροστά στην απώλεια εσόδων από τις πωλήσεις. Όπως γνωρίζετε, η περιοχή γύρω από την Μακαρίου είναι «νέκρα». Πλέον η Μακαρίου δεν προσφέρεται για ψώνια και αγορές, με αποτέλεσμα ένα ένα τα καταστήματα να βάζουν λουκέτο και απού φύει φύει. Ούλλοι φεύκουν. Εμείς πάμεν;;;

2. Η στρατηγική θέση της Λεωφ. Αθαλάσσας. Το κατάστημα βρίσκεται τώρα στην είσοδο της Λευκωσίας. Είναι βολικό για όλους εμάς που δεν μένουμε στο κέντρο. (Λατσιά, Γέρι, Δάλι, Τσέρι κλπ). Είναι επίσης βολικό για όλα τα χωριά έξω από την Λευκωσία, ενώ πολλές φορές το επισκέπτονται και Ομονοιάτες από άλλες πόλεις. Εάν το κατάστημα μεταφερθεί στο κέντρο, δεν πρόκειται να υπάρξει η ίδια ανταπόκριση.

3. Έξοδα στησίματος νέου καταστήματος. Όσο οικονομικά και αν θέλετε να το στήσετε, κάποιες χιλιάδες ευρώ σίγουρα θα τις ξοδέψετε. Είναι πραγματικά κρίμα να δώσετε λεφτά, για ένα τόπο που αποδεδειγμένα θα οδηγήσει σε αποτυχία. Το κατάστημα είναι στημένο στην Αθαλάσσας, έτοιμο να δουλέψει για τη νέα χρονιά.

4. Χώροι στάθμευσης. Στην Μακαρίου και περιμετρικά δεν υπάρχει parking ούτε για δείγμα. Αν όντως είναι αλήθεια αυτό που διάβασα στο omonoianews ότι δηλαδή ο δρόμος του νέου καταστήματος είναι η Κυπράνορος, ε τότε συγχωρέστε με αλλά είναι γελοίο. Η Κυπράνορος είναι σημασμένη κατά μήκος με κίτρινη γραμμή. Οι τροχονόμοι του Δήμου Λευκωσίας αλωνίζουν τους δρόμους της πρωτεύουσας και μοιράζουν εξώδικα. Σκεφτείτε τι θα γίνεται όταν υπάρχει προπώληση εισητηρίων για ένα σημαντικό ματς. Μάλλον δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε. Ρωτήστε απλά τους ανθρώπους του προηγούμενου συμβουλίου τι γινόταν κάθε φορά εκεί στο κατάστημα της Lotto. Το απόλυτο χάος.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Σάββας Σάββα
Φίλαθλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ