Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η διαφορά και τα μαθήματα ηθικής

Η διαφορά και τα μαθήματα ηθικής

img_6661

Η δημοσιογράφος του ΠΟΛΙΤΗ Κατερίνα Ζορμπά, μιλάει στο πιο κάτω κομμάτι για την περιβόητη “ηθική πλευρά” της μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή και τονίζει πως με την λογική των συναδέλφων της, ανήθικες είναι και οι διαπραγματεύσεις όλων των ομάδων του νησιού μας με τους παίκτες τους για μειωμένες απολαβές. Πιο κάτω απόσπασμα του άρθρου όπως αναδημοσιεύτηκε από το kifines.com και link για ολόκληρο το άρθρο. Πραγματικά αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο.


 

Αρκετοί συνάδελφοι αθλητικογράφοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να πάρουν δημοσίως θέση τις τελευταίες μέρες για τη διαφορά ανάμεσα στην ΕΝΠ και στην Ομόνοια για το ποσό που θα πρέπει να πάρει η Ένωση από τη μεταπώληση του Δημήτρη Χριστοφή στη Σιόν. Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να επιβάλουν και τι είναι ηθικό να γίνει σε αυτή την ιστορία.

 

Αν και φίλαθλος της Ομόνοιας, διαβάζοντας το επίμαχο απόσπασμα της συμφωνίας, αποκόμισα την εντύπωση ότι έχει δίκαιο το Παραλίμνι που υποστηρίζει ότι δικαιούται 200 χιλιάδες ευρώ για τη μεταπώληση του Χριστοφή, ανεξάρτητα από το ποιο θα ήταν το ποσό μεταπώλησης. Όμως δεν είμαι νομικός και λίγη σημασία έχει το τι εγώ κατάλαβα.

 

Και προφανώς είναι δικαίωμα της Ομόνοιας να αμφισβητεί ότι αυτό λέει η συμφωνία. Στο κάτω-κάτω από πότε είναι αθέμιτο να λύνονται διαφορές στη δικαιοσύνη; Μήπως είναι η πρώτη φορά ή η τελευταία που θα κριθούν διαφορές στα δικαστήρια αν δεν βρεθεί κοινή συνισταμένη;

 

Επειδή διαβάζω σχόλια συναδέλφων αθλητικογράφων ότι το ηθικό είναι να δώσει η Ομόνοια τις 200 χιλιάδες ευρώ, θα ήθελα με αυτή την παρέμβαση να καταθέσω τον προβληματισμό μου για το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο σε αυτή την ιστορία.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου