Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μας τρελαίνουν οι αντιθέσεις!

Μας τρελαίνουν οι αντιθέσεις!

gmi_6329


Πραγματικά είναι για να τρελαίνεσε με την αντίθεση στην προσέγγιση των φιλικών του Αποέλ, σε σχέση με κείνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όταν η ομάδα μας έφερνε ισοπαλίες και έχανε σε φιλικά μας έλεγαν πως “προβλημάτισε”, πως “έπεσε έξω ο Σαβέφσκι σε κάποιες επιλογές” και δημιουργούσαν γενικά ένα κλίμα ανασφάλειας. Και όλα αυτά ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε τον κορμό της και έχει στο πάγκο το Σαβέφσκι που έπαιξε πέρσι το καλύτερο ποδόσφαιρο!

Στο Αποέλ τώρα, έχουν παίξει 6 φιλικά με αντιπάλους διαφόρων δυναμικοτήτων και δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα, έχοντας και βαριές ήττες. Στον πάγκο καινούριος κόουτς, που άλλαξε και τις 3 γραμμές του. Και τι διαβάζουμε; “Θα κριθεί στα επίσημα”, “ενθουσιασμένοι με Σέρτζιο”, “είναι βαριά τα πόδια” για να έρθει και το κορυφαίο “μπλόφαρε ο Σέρτζιο!”. Γιατί μπλόφραρε ρε μάγκες; Για να μην ξέρει ο Χατζηλούκας της Δόξας τις προθέσεις του στο επόμενο φιλικό; Ήμαρτον!

Δεν λέμε πως το Αποέλ δεν θα είναι καλό, ή ότι έχει πρόβλημα, καμία απολύτως σχέση, στα επίσημα θα κριθούν όλοι. Μας εκνευρίζει όμως η αντίθεση, γιατί είναι έντονη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για τις 2 ομάδες με το περισσότερο κόσμο.