Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε…

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε…

img_4634


Στη σημερινή διάσκεψη τύπου για το οικονομικό ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, μίλησε για τα μέλη του σωματείου μας. Όπως ανέφερε 635 από τους 2 χιλιάδες που είναι μέλη στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάνε προς διαγραφή αφού εδώ και 4 χρόνια δεν πλέρωσαν, ενώ από τους υπόλοιπους οι 1000 χρωστάνε συνδρομές. Όπως είπε και ο πρόεδρος, 18 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά και σίγουρα αν όλα τα μέλη τακτοποιήσουν τις οφειλές τους θα μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του σωματείου που θα το βοηθήσουν για να αντεπεξέλθει οικονομικά τη χρονιά.

Αυτό λοιπόν που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί όσοι είναι μέλη δεν πληρώνουν τη συνδρομή τους και ιδικά όλοι αυτοί που γράφτηκαν τους τελευταίους 6 μήνες μετά από όλο αυτό τον ντόρο που έγινε, δικαιολογημένα φυσικά, ότι δεν γίνονταν αποδεχτές οι αιτήσεις. Όσοι έχουν οφειλές είναι καιρός να τις ταχτοποιήσουν, αλλιώς να μην διαμαρτυρόμαστε για τις αποφάσεις που παίρνονται. Είναι καιρός λοιπόν να αναλογιστούμε και εμείς ότι δεν πρέπει μόνο να φωνάζουμε και να θέλουμε αλλαγές και όταν αυτές γίνονται να τις αμελούμε. Μετά από πολλά χρόνια επιτέλους άνοιξαν οι πόρτες του σωματείου για όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και είναι καθήκον όλων να γίνουν μέλη.

Ο κόσμος έχει προσφέρει τα πάντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τους τελευταίους μήνες και πέτυχε αξιοθαύμαστα πράγματα. Απλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Απαιτήσαμε άνοιγμα πορτών και τώρα δεν πληρώνουμε τη συνδρομή μας…