Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αυτοί που τραγουδούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Αυτοί που τραγουδούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ

img_1690


Ένα πολύ ωραίο κομμάτι του kifines.com για τα διάφορα τραγούδια που γράφτηκαν κατά καιρούς για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Διαβάστε απόσπασμα του άρθρου και σύνδεσμο για ολόκλητο το κομμάτι, που περιλαμβάνει τα τραγούδια.

«Μέσα στα γήπεδα, σε κάθε σου αγώνα χιλιάδες οι πιστοί σου οπαδοί. Σε τρέμουν οι αντίπαλοι σου OΜΟΝΟΙΑ της Κύπρου το καμάρι είσαι εσύ…

…και του λαού ομάδα OΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αδιαμφισβήτητα η πιο λαοφιλής ομάδα της Κύπρου. Από την ίδρυση της το 1948 μέχρι και σήμερα, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει την λατρεία του και την αφοσίωση του με οποιοδήποτε τρόπο. Πως αλλιώς γίνεται άλλωστε από την στιγμή που ήταν και είναι Ιδέα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Άγγιγμα ψυχής ενός ΛΑΟΥ που πίστεψε στο μεγάλο, το ωραίο και το αληθινό, το τίμιο και το καθαρό και κατέστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, εκφραστή του οραματισμού του.

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του και κομμάτι της ίδιας του της προσωπικότητας, από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ταυτίζεται με τα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας, του ευ αγωνίζεσθε, της επαναστατικότητας και της προοδευτικότητας. Μέρος αυτής της καθημερινότητας είναι και η μουσική, ένας χώρος που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί πηγή έμπνευσης και τραγουδιέται με αγάπη από τους οπαδούς της και όχι μόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια