Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Καλή πρεμιέρα”

“Καλή πρεμιέρα”


Ο ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας Ταμασσού & Ορεινής με την ευκαιρία της έναρξης του  Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας εύχεται σε όλο το φίλαθλο κόσμο να απολαύσει ένα συναρπαστικό και συνάμα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και ευγενική αθλητική άμιλλα.

Ελπίζουμε η διαιτησία και οι λοιποί γνωστοί και άγνωστοι παράγοντες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να είναι ακριβοδίκαιοι και αμερόληπτοι στις αποφάσεις τους απέναντι στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο, τους φιλάθλους και σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερες ευχές στη λαοφιλή Ομόνοια Λευκωσίας, τη βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, στους ποδοσφαιριστές της, το ΔΣ, το προπονητικό τιμ και σε όλους τους απανταχού Ομονοιάτες. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, πιο δύσκολη από την περσινή, αλλά με σύμπνοια, αγωνιστική πειθαρχία και στήριξη από τον Ομονοιάτικο κόσμο, η Ομόνοια είναι και φέτος καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει και σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η πρεμιέρα με την Ανόρθωση βρίσκεται  μπροστά μας και μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα δώσει όλες τις δυνάμεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα της δώσει την ώθηση να προχωρήσει πιο δυναμικά .

Καλή πρεμιέρα λοιπόν και όλοι στα γήπεδα!

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΑΜΑΣΣΟΥ & ΟΡΕΙΝΗΣ