Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Προς αποελίστα: Η λέξη αδικία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου…(videos)

Προς αποελίστα: Η λέξη αδικία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου…(videos)


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Παρακολουθώντας τον εκτός έδρας αγώνα του αιώνιου εχθρού κόντρα στη συμπαθέστατη, πλέον, Μάριμπορ, επιβεβαίωσα ακόμα μία φορά, ότι για τους λαστιχάρηες η λέξη αδικία, είναι άγνωστη.

Τραβούσανε τα μαλλιά τους, ωσάν τη χαροκαμένη μάνα!
Χειρονομούσαν με τα δάχτυλα των χεριών τους, συμβολίζοντας το χρήμα!
«Οπαδοί» στην κερκίδα, με μία φάτσα που σου στέλνουν το μήνυμα ότι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν τα μάτια τους.
Είστε ο ορισμός του καλομαθημένου οπαδού, γιατί αυτό που βιώσατε χθες βράδυ, το βιώνουμε εμείς, τουλάχιστον 30 παιχνίδια το χρόνο, από τα γεννοφάσκια μας. Και μάλιστα εξαιτίας σας! Αυτό είναι ΑΔΙΚΙΑ.
Και μην προτρέχετε να με αποκαλέσετε ακόμα ένα κάφρο αντιαποελίστα που ακόμα εκσπερματώνει. Εκτός από αυτό, θυμάμαι πολύ καλά, ότι τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον, η κυπριακή διαιτησία σφάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό την ΟΜΟΝΟΙΑ, που αναγκάζει ακόμα και εσάς- τους μεγαλύτερους ψεύτες- να παραδεχθούν την ΑΔΙΚΙΑ. Τόσο στους οπαδικούς σας ιστότοπους, όσο και σε προσωπικές σας επαφές.
ΑΔΙΚΙΑ αποκαλέσατε την αποβολή του παίκτη σας; Που να στα κάνουν με κάποιαν Αναγέννηση Δερύνειας, αποβάλλοντας σου τον καλύτερο παίκτη. Αυτό είναι ΑΔΙΚΙΑ:

ΑΔΙΚΙΑ αποκαλέσατε την αποβολή του προπονητή σας; Που να στα κάνουν με κάποια πατατο-ομάδα. Και μάλιστα, να του κόψουνε και τον πάγκο για κάτι βδομάδες…Αυτό είναι ΑΔΙΚΙΑ.:
«Με αποβολή από τα γήπεδα (αγωνιστικούς χώρους) για έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ στον καθένα τιμώρησε σήμερα η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Μιλτιάδη Νεοφύτου και τον προπονητή της ομάδας Νεόφυτο Λάρκου»
ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ λέει ο άλλος, επειδή δεν του δόθηκαν 4-5 πέναλτυ, δεν ξέρω και γω πόσα ζήτησε. Ρε άστα σάπια. Που να έχεις 4 πέναλτυ που βγάζουν μάτια, με κάποια πατατο-ομάδα, εντός έδρας αυτή τη φορά, και να μην σου δοθεί ούτε και ένα. Αυτό είναι ΑΔΙΚΙΑ.
Και όλα αυτά, επαναλαμβάννω, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ:

Ηθικό δίδαγμα:
«Στο σπίτι του κρεμμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί»
«Όπως στρώννεις τσιημάσαι»
«Ότι σπέρνεις θερίζεις»
«Εκάτσετε πάνω – Μάριμπορ thanks»
“αδικία η [aδikía] Ο25 : 1.ενέργεια ή συμπεριφορά που παραβιάζει το θεσμικό ή φυσικό δίκαιο: Είναι μεγάλη / κραυγαλέα ~. 2. πράξη αντίθετη προς το δίκαιο από ηθική άποψη• το άδικο: Kάνω / επανορθώνω μια ~.
[λόγ. < αρχ. ἀδικία]”

A.A.