Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστες: “Προστατέψτε τον προπονητή”

Αναγνώστες: “Προστατέψτε τον προπονητή”

sak_7943


Απόψεις αναγνωστών όπως αυτές ήρθαν στο email της ιστοσελίδας μας.

Έχω διαβάσει τόσα πολλά πράματα στο Facebook και στις ΟΜΟΝΟΙΑτικες ιστοσελίδες σήμερα που ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψη μου για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον προπονητή μας, τη διοίκηση αλλά και για την ιδέα που πλέον πολλοί δεν σέβονται και περιφρονούν, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παιδιά, διάβαζα σε ένα διάλογο στο Facebook σήμερα τις απόψεις του κόσμου για το όλο θέμα. Προς μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να αναφέρω την διαμάχη που υπήρξε μεταξύ κάποιων ‘οπαδών’ και ΄υποστηρικτών΄ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι άλλο από το ΑΚΕΛ. Λυπούμαι που ακόμα βλέπω άτομα να προσπαθούν να κομματοποιήσουν την μεγάλη αυτή ιδέα και δεν λένε για τα καλά να διαχωρίσουν στο μυαλό τους πως η αγάπη που μπορεί να έχει κάποιος για την ομάδα του δεν μπορεί να συγκριθεί με την ‘υπακοή’ που έχει ο κάθε έμμισθος του κόμματος στο Ακέλ. Ακούστε κύριοι, αυτή η αγάπη που έχει ο απλός αγνός ΟΜΟΝΟΙΑτης για την ομάδα του δεν μπορεί να συνοδεύεται από το κάθε κόμμα που εσείς εκπροσωπείτε ή στο κάτω κάτω ψηφίζετε. Θέλεις φίλε μου να είσαι με το Ακέλ; Κανένα πρόβλημα που τη μεριά μου. Απλά να ξέρεις ότι εάν θέλεις το καλό του κόμματος σου, εκμεταλλευόμενος την αγάπη του οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είσαι πολύ γελασμένος ότι θα σου περάσει. Αυτά που ακούω συχνά του τύπου ’Γιατί ρε τι σας έκαμε το Ακέλ; ή ‘Το Ακέλ πότε επροσπάθησε να εκμεταλλευτεί τες νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;’ ξεχάστε τα. Δεν θέλω καν να τα συζητήσω γιατί ούλλοι ξέρουμε πόσα έχει να κερδίσει τούντο κόμμα που την ΟΜΟΝΟΙΑ(που κανονικά εν επρεπε να καρτερά να κερδίσει τίποτε). Εν με κόφτει με ποιά εν η πρόθεση τους, με τίποτε. Λευτεριά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ρε.

Και να αλλάξουμε και λίο θέμα. Εσηκώσαν μόδα κάθε χρόνο 4η, 5η αγωνιστική να γυρεύκουν να κάμουν αλλαγή προπονητή. Καλά ρε έχει πολλές ομάδες της Ευρώπης που αντιδρούν έτσι στις πρώτες αποτυχίες; Κάτσετε παραδειγματιστείτε που τούτες τες μεγάλες ομάδες αν θέλετε να πάμε κάποτε μπροστά και να κάμουμε το μεγάλο άλμα. Εν ακούσετε ποτέ για το Φέργκιουσον ή ακόμα καλύτερα για τον Βενγκέρ; Ρε η Άρσεναλ έχει να κατακτήσει πρωτάθλημα που το 2004, σχεδόν μια δεκαετία. Είδετε τον Βενγκέρ να φέφκει; Εν και είπα να είμαστε προσωπολάτρες και ότι κάμει ο Τόνυ να του το συγχωρούμε. Αλλά κατά την δική μου άποψη εν το μόνο σταθερό σημείο, μαζί με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχουμε τωρά. Εγώ λαλώ σου διώξετε τον, αλλά την άλλη εβδομάδα που πάλε η ομάδα σου εν θα έχει αλλαγή επειδή το πρόβλημα εν πιο βαθή και όχι τόσο επιφανειακό όσο είναι ένας προπονητής έλα να ξαναμιλήσουμε. Πέρσι ήρτε και ήβρε μια ομάδα διαλυμένη, οικονομικά καταστρεμένη, παίκτες απλήρωτους και μόλις του εδώκαμε τον χρόνο να δουλέψει έβλεπες μια ομάδα μες το γήπεδο να παίζει Play Station και να τρίφκουν ούλλοι τα μάθκια τους. Προσωπικά η ομάδα και ο προπονητής που αμφισβητείς εκάμαν ένα αποελλίστα να φκει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Αβραμίδη και να τον ρωτά σαν είμαστε 10 πόντους πίσω περίπου, λίες αγωνιστικές πριν το τέλος, αν πιστεύκει ότι έχει περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ να τους την κάμει και να το πιάσει. Γι΄αυτό εσύ που θέλεις να λέγεσε οπαδός εκτίμα λίγο το έργο και μπορώ να πω καλύτερα το ‘θαύμα’ που έγινε πέρσι και άσε τις λασπολογίες για αλλαγές στο 92΄.

Και θα σας μιλήσω και λίγο για την πηγή του κακού. Αυτή η διοίκηση είναι μια ανακύκλωση της διοίκησης Μιλτιάδη. Ναι, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια πιο προσεκτική διοίκηση από την προηγούμενη, κάπως πιο ειλικρινής(επειδή εσύμφερε της όχι τίποτε άλλο) αλλά  τούτα πρέπει να μείνουν πλέον στο παρελθόν. Πρέπει να γίνει εκκαθάριση, να έρτει κάτι καινούριο, κάτι πιο φρέσκο. Εβαρεθήκαμε συνέχεια να υπόσχεστε, να ζητάτε την υπομονή του κόσμου μετά που μια αποτυχία. Το να πιάνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο ναι ένεν λογικό, συμφωνούμε. Το να είμαστε όμως το περιπέξιμο της κάθε ομαδούλας εδώ διαφωνούμε. Μαζέψετε τα πράγματα σας κύριοι και εξαφανιστείτε. Έχει ωραίες θέσεις στις κερκίδες αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτή την ομάδα. Θα περιμένω αυτή σας την κίνηση με ανυπομονησία.

Λευτεριά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Άγνωστος.

—————————————–

Προς μέλη Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κύριοι,
Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, έχω παρατηρήσει σήμερα σε αρκετές ιστοσελίδες να γίνεται αναφορά σε σχέση με το μέλλον του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, κύριου Τόνι Σαβέφσκι, του οποίου το έργο εκτιμώ αφάνταστα.
Σας πληροφορώ ότι εδώ και 4 χρόνια είμαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας. Η δική μου θέση σχετικά με το θέμα, είναι ότι αν παρθεί απόφαση  ο Σαβέφσκι να απομακρυνθεί από την θέση του, τότε βάζουμε από μόνοι μας την ταφόπλακα μας. Εάν στο τέλος παρθεί τέτοια απόφαση, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε καμία από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για ενίσχυση του σωματείου, καθώς διαφωνώ σφόδρα με μία τέτοια απόφαση.
Θα πηγαίνω στο γήπεδο για να τραγουδώ για την ομάδα μου και μόνο και όχι για οποιονδήποτε από εσάς. Δεν πρόκειται να έχετε την υποστήριξη μου σε οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλετε, όχι τάχα για να βοηθήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά για να εξυπηρετήσετε δικά σας συμφέροντα.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι εκφράζω την μεγαλύτερη μάζα των ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.
 
Βασίλης Ο.

———————————

Καλημέρα σας,

Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της αμφισβήτησης προς τον Τόνι Σαβέφσκι, μας θυμήζουν γιατί αυτή η ομάδα δεν πάει μπροστά. Ανίκανα συμβούλια κολλημένα σε απόψεις, καταστάσεις και ιδέες του παρελθόντος. Ο τελευταίος που φταίει είναι ο προπονητής μας, ένας Άνθρωπος πάνω από όλα διαφορετικός και ικανότατος που καμία σχέση δεν έχει με όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την τραγική κατάσταση και δεν λένε να φύγουν και να μας αφήσουν ήσυχους. Στείλτε τους το μήνυμα ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε να τον αγγίξουν και στις εκλογές ότι θέλουμε ικανά ΝΕΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ άτομα με ΝΕΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ιδέες και όχι μία από τα ίδια.

Σας ευχαριστώ,

Στέφανος

————————

Αν είναι ποτέ δυνατό. Θέμα Τόνι Σαβέβσκι έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο στην ψεσινή του συνεδρία γιατί πιστεύουν ότι η ομάδα δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Άνθρωποι οι οποίοι τελούν υπό παραίτηση λαμβάνουν ακόμα σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας. Είναι αποφασισμένοι πριν φύγει και ο τελευταίος από όλους αυτούς που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού να διαλύσουν οτιδήποτε στέκεται όρθιο και θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ένας προπονητής ο οποίος αντιλαμβάνεται πλήρως σε ποιά ομάδα βρίσκεται και υπηρετεί το μεγαλείο της και τον κόσμο της χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Σίγουρα έχει κάνει λάθη και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνει και άλλα στην συνέχεια. Ας αναρωτηθούν οι ίδιοι αν πρέπει να διώξουν κάποιο μετά από κάποια λάθη τότε έπρεπε να ήταν σπίτια τους εδώ και χρόνια.

Κρίνονται ανάξιοι και ανίκανοι να ηγηθούν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθότι αντί να προσπαθήσουν να διατηρήσουν κάποιο κλίμα ηρεμίας μετά από την ήττα από τον απόλλωνα ρίχνουν λάδι στη φωτιά και ταράζουν τεχνικό τιμ και παίχτες πριν ακόμα ένα ντέρμπι. Ακόμα μία σπασμωδική κίνηση από το Διοικητικό Συμβούλιο που ηγείται της προσπάθειας για σωτηρία.

Απαιτούμε ανακοίνωση σύγκλησης εκλογικής συνέλευσης αμέσως, ούτως ώστε να αποφασίσει ο κόσμος το μέλλον των διοικούντων στην ομάδα.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Koxis (Μέλος)

 

Υ.Γ. Υπάρχει έστω και ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που ξέρει κάποιο φίλο του ή γνωστό του που πιέζει τον Μυλωνά να μείνει;

——————————–

Προς το ΔΣ:

Πρέπει επιτέλους κύριοι να καταλάβετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είστε εσείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε εμείς. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Έχουμε 1002 προβλήματα (συμπεριλαμβανομένου και κάποιων αδυναμιών του προπονητή). Από τα 1002 το πρόβλημα, του προπονητή είναι το 1002ο που πρέπει να λυθεί. Και αφού νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, θα σας το πω κατάμουτρα. Αν εσείς κκ διοικούντες ήσασταν όπως πρέπει και επιτελούσατε το ιερό σας καθήκον να υπηρετείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα σήμερα, με τις όποιες αδυναμίες του ρόστερ και του προπονητή.

Απαλλαγείτε από τις αλυσίδες του παρελθόντος και τα αρρωστημένα κολλήματα σας ή απαλλάξετε το σωματείο από τους εαυτούς σας.

Σας προκαλώ. Διώξτε τον προπονητή. Θα εκπλαγείτε.

ΠΑΡΗΣ

—————————————-

Για όνομα του θεού… η αχαριστία σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τέλος. Το συμβούλιο τέλει υπο παραίτηση και θέτει θέμα προπονητή. Τον κοσμο που έβαλε και βάζει τα λεφτά του τον ρώτησαν; Επιτέλους κύριοι παραιτηθείτε, ασχοληθείτε με κάτι άλλο εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα, μπαλέτο πινκ πονκ, για ποδόσφαιρο δεν έχετε ιδέα, απλά ακουστά. Κανεί μας κουράσατε μας αηδιάσετε, ώρα σας να πάτε σπίτι σας και ούτε γήπεδο να πηγαίνετε. Αυτήν την φορά δεν θα σας περάσει. Όλοι σπίτια σας να αναλάβει ο ΛΑΟΣ.
ΣΙΜΟΣ

—————————————–
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ?????

ΕΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΤΟΝΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ SEASON ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ…..
ΝΓ

————-

Ο προπονητής που έχουμε είναι ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ των τελευταίων χρόνων. Είναι ο μόνος προπονητής που θα πρέπει να στηριχτεί για πολλά χρόνια κάτι που δεν έκανε ποτέ καμιά διοίκηση και χρωστάμε 14000000 μόνο!!!
Μήνυμα προς την διοίκηση: Mην διανοηθεί να διώξετε τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας.
Green Hacker

———————————

Ανοιχτε τα μαθκια του κόσμου εδώ και δεκαετίες δεν είχαμε ποτέ διοίκησεις που να αξίζουν στην ομόνοια και να υπηρετουν αυτήν αλλά πάντα υπηρετούσαν άλλους σκοπούς και συμφέροντα και αυτό γίνετε ακόμα και σήμερα .Λαέ της πιο μεγάλης ομαδας στην Κύπρο ξυπνά για το καλό της ομάδας μας ,γιατί ο κατήφορος ξεκίνησε εδώ και χρόνια.

Ύσ.γρ: Ο τελευταίως που υπηρετησε αυτήν ήταν ο μακαρίτης ο Πούλλος

ΜΑΡΙΑ

—————————–