Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Απάντηση στην Τιμωρία για Τσε Γκεβάρα

Απάντηση στην Τιμωρία για Τσε Γκεβάρα

sa41


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι-αδέρφια Ομονοιάτες,

Αν και προσωπικά θα ήθελα τα κομματικά να είναι εντελώς ΕΚΤΟΣ κάθε αθλητικού πεπραγμένου στην Κύπρο, εντούτοις με αφορμή την τιμωρία από τη Δικαστική Επιτροπή για ανάρτηση πανό με τον Γκεβάρα, θα μπορούσαμε να τους απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο και να τους κάνουμε να βλέπουν δεξιά-αριστερά φαντάσματα και να μην ξέρουν πως θα αντιδράσουν.

Εάν δεν λανθάνουμε το καταστατικό της ΚΟΠ μιλάει για πανό, σημαίες κτλ και όχι για μπλούζα, που θα μπορούσε ο καθένας από μας να φορέσει στο γήπεδο, εκτός και αν η ΚΟΠ πρωτοτυπήσει και μας τιμωρήσει και για μπλούζες. Σε τέτοια περίπτωση  θα πρέπει να προσέχουμε και τα εσώρουχά μας. Ελπίζω να μην τιμωρείται το εσώρουχο του “MacQueen” που είναι το αγαπημένο του γιου μου.

Προτείνω λοιπόν ανεξαρτήτως πολιτικού, κομματικού, ιδεολογικού χώρου να προμηθευτούμε όλοι μπλούζες του Τσε Γκεβάρα και να πάμε στο ΓΣΠ την 6η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ και να τους κάνουμε όλους στην ΚΟΠ να ψάχνονται από πού θα κρυφτούν. Θα τους αναγκάσουμε να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να απολογηθούν για την παντελώς  άδικη τιμωρία των 5000 ευρώ για πανό του Τσε Γκεβάρα, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η ΦΙΦΑ δεν θεωρεί  ότι αποτελεί πολιτικό περιεχόμενο. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να μην πρωτοτυπήσει και εδώ, ως ΚΟΠ, αφού μόνο στην Κύπρο η εμφάνιση του Γκεβάρα επιφέρει πρόστιμα στα σωματεία και σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.

Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα,

Σταύρος Χατζηγιάννης