Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ “Την ίδια τακτική είχε και ο Μιλτιάδης”

“Την ίδια τακτική είχε και ο Μιλτιάδης”

gm0_9457


Ανοιχτή επιστολή αναγνώστη προς κύριο Βαγγέλη Γένη

Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από επίδοξους σωτήρες και πλάνα σωτηρίας του αγαπημένου μας σωματείου. Η Ομόνοια Λευκωσίας μόνο σε ομόνοια δεν βρίσκετε.

Χτες κύριε Γένη με μεγάλη μου απογοήτευση διάβασα τις δηλώσεις σας σε διάφορα αθλητικά μέσα. Πιο κάτω παραθέτω το απόσπασα το οποίο πάρθηκε από την ιστοσελίδα www.kerkida.net, ημερομηνίας 09.09.2013 – 20:53:

Με τον πρώην πρόεδρο του Ατρόμητου Γεροσκήπου και νυν πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΚΟΑ που διαχειρίζεται το κλειστό στάδιο Αφροδίτη και το Παφιακό, Βαγγέλη Γένη, επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, προκειμένου να μας σχολιάσει κατά πόσον ενδιαφέρεται για την προεδρία της Ομόνοιας.

“Όντως, ισχύει το ενδιαφέρον μου για ένα πόστο στην Ομόνοια. Τέρμα οι προχειρότητες στην Ομόνοια όσον αφορά το Δ.Σ. και τους προπονητές”, ανέφερε αρχικά ο κύριος Γένης και ακολούθως πρόσθεσε:

“Η Ομόνοια Λευκωσίας είναι ομάδα να παίζει στο Πελένδρι, στα Κούκλια και στην Αγία Νάπα; Να παίζει για επτά χρόνια με τον …………, τον …….. και τον ……..;” (Ανέφερε 3 ονόματα ποδοσφαιριστών του ρόστερ).

Αυτό που αβίαστα βγαίνει σαν συμπέρασμα κύριε Γένη είναι το γεγονός ότι πριν καν υποβάλετε υποψηφιότητα ξεκινήσετε να διαπράττετε σκληρά ‘φάουλ’. Πρώτο ποιος σας δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε ποδοσφαιριστές τις ομάδας ανίκανους ιδιαιτέρα σε μια δύσκολη περίοδο για το σωματείο μας και ενώ κατέρχεστε για πρόεδρος; Δηλαδή πιστεύετε ότι εάν αυτοί οι ποδοσφαιριστές που πιθανών να διατηρούν και συμβόλαια με το σωματείο και του χρόνου, όταν μάθουν τις προθέσεις σας θα φύγουν οικειοθελώς;

Κύριε Γένη αυτού του είδους τις τακτικές τις χρησιμοποίησε και ο κύριος Μιλτιάδης και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος όλων τον εποχών. Πέρα όμως από αυτά ποιο είναι το δικό σας πλάνο; Ακόμη περισσότερο τι έχετε να επιδείξετε από την προηγουμένη σας θητεία σας πρόεδρος σωματείου κύριε Γένη;

Εν κατακλείδι κύριε Γένη σας συνιστώ προσωπικά σαν μέλος του σωματείου να σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν να κάνετε δηλώσεις εάν το κύριο μέλημα σας είναι το συμφέρον του σωματείου μας.

Με εκτίμηση
Αβρααμίδης Κωνσταντίνος
Μέλος Ομόνοιας Λευκωσίας.