Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Αφιερωμένη στους απόδημους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!”

“Αφιερωμένη στους απόδημους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!”

1383250_598308290225368_819545479_n


Στους ξενιτεμένους φίλους της ομάδας μας έχει αφιερώσει την χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Δ.Σ. της ομάδας. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμεί όπως ευχαριστήσει θερμά όλους τους απόδημους φίλους της ομάδας μας που είτε έδωσαν το παρών τους, είτε συμμετείχαν με τον οποιοδήποτε τρόπο, στις πετυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα πλαίσια της προσπάθειας για οικονομική διάσωση του Σωματείου μας.

“Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μείνει συγκινημένη από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι απόδημοι φίλοι της ομάδας μας. Και μόνο η σκέψη πως η αγαπημένη τους ομάδα κινδυνεύει με εξοντωτικές ποινές, που θα θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και τη βιωσιμότητά της, προκάλεσε την έντονη κινητοποίησή τους, η οποία αποτελεί πρωτοφανής εκδήλωση αγνής αγάπης από οπαδούς προς την ομάδα τους, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για το Παγκόσμιο.

Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν μίλια μακριά από την πατρίδα τους και ως εκ τούτου δεν μπορούν σωματικά να βρίσκεται στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντούτοις η σκέψη και η έγνοια τους, είναι κάθε λεπτό στο Σωματείο μας. Αυτό είναι άξιο θαυμασμού, άξιο επαίνου και αποδεικνύει το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ οικογένειας. Η έντονη επιθυμία τους να στηρίξουν οικονομικά και ηθικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν η μοναδική αιτία που τους οδήγησαν στην πρωτοβουλία να διοργανώσουν τις εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφιερώνει τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας σ’ αυτούς τους απόδημους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ως μία ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν στο Σωματείο μας. Σας ευχαριστούμε”.