Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι εισφορές μέσω τηλεφώνου συνεχίζουν

Οι εισφορές μέσω τηλεφώνου συνεχίζουν

img_1544


Αν και ο τηλεμαραθώνιος της περασμένης Κυριακής τελείωσε, η προσπάθεια για να μαζευτούν λεφτά στο σωματείο έτσι ώστε να περάσει τα κριτήρια δεν σταματά ποτέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει ότι οι τηλεφωνικές γραμμές παραμένουν ανοικτές και ο κόσμος μπορεί αν κάνει τις εισφορές του. Το δελτίο τύπου της ομάδας μας:

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να συγκεντρωθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται, ούτως ώστε το Σωματείο μας να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ.

Οι τηλεφωνικές γραμμές που χρησιμοποιήθηκαν στον Τηλεμαραθώνιο για εισφορές παραμένουν ανοικτές, επομένως οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να καταθέσουν την εισφορά τους, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην όλη προσπάθεια.

Τα τηλέφωνα για εισφορές είναι τα ακόλουθα:
– 90044510 για 12 ευρώ
– 90088510 για 8 ευρώ
– 22747280 για άλλες εισφορές

Από τις πιο πάνω τηλεφωνικές γραμμές έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής 50.600 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται στο συγκεκριμένο ποσό τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις πωλήσεις των λαχνών εισφοράς, οι οποίοι διατίθενται σε πάρα πολλά σημεία σε όλες τις πόλεις.

Η ανάγκη για άμεση οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ μεγάλη και μόνο ο κόσμος της μπορεί να την κρατήσει ξανά όρθια. Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν προσφέρει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα για να συνεχιστεί ο αγώνας, με τελικό στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες και ζημιογόνες κυρώσεις.