Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Πιο σοφοί; Ή ένιωσαν ντροπή;

Πιο σοφοί; Ή ένιωσαν ντροπή;


Βλέποντας το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ- Eintracht Frankfurt, εκτός από το αναμενόμενο αποτέλεσμα που χαροποίησε τους απανταχού παίχτες του στοιχήματος, αφού το διπλό βγήκε πολύ εύκολα, μου δημιουργήθηκε η απορία:

Άραγε θα τιμωρηθεί η Eintracht Frankfurt από την ΚΟΠ για τον Τσε Γκεβάρα;

Έφτασε τελικά το πλήρωμα του χρόνου και είδαμε με πόση άνεση Γερμανοί οπαδοί ανέμιζαν σημαίες του Τσε Γκεβάρα χωρίς να φοβούνται το παραμικρό. Διέκρινα τουλάχιστον 2 μικρές σημαίες του Τσε Γκεβάρα και μια μεγαλύτερη σε ιστό, που αν την έπαιρνε η Ομόνοια σε γήπεδο της Κύπρου ίσως και να έπεφτε καμπάνα αποκλεισμού της έδρας για πεντέξι παιχνίδια.

Είναι λοιπόν “κύριοι” της ΚΟΠ, ηλίου φαεινότερο ότι στην προσπάθεια σας να καλύψετε όλες εκείνες τις σβάστικες, τους Γρίβες, τους στόχους, τους μαίανδρους (που είναι και επίκαιροι), που “κοσμούν” τα γήπεδά μας όταν αγωνίζονται ακομμάτιστες ομάδες (όπως Αποέλ, Ανόρθωση, Απόλλωνας, ΑΕΚ κτλ) επινοήσατε αυτό τον ανόητο κανονισμό, να τιμωρείται και η σημαία του Τσε Γκεβάρα (μόνο στην Κύπρο), έτσι για να είναι το ίδιο πάνω στην πιλάντζα. Όπως τα μπακάλικα γιατί μόνο με μπακάλικο μοιάζει το μαγαζί σας. Μπας και γλυτώσει η Ομόνοια από κάποιο πρόστιμο. Αλήθεια φοβάστε τόσο πολύ μην σας κάνουν «ντα» οι υπόλοιποι!!!

Το χθεσινοβραδινό ελπίζω να σας έκανε πιο σοφούς (πράγμα που αμφιβάλλω) ή τουλάχιστον να σας έκανε να νοιώσετε λίγη ντροπή για αυτό τον κουτό κανονισμό να τιμωρείται η σημαία του Τσε Γκεβάρα, ενός επαναστάτη που έγινε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης.

Σταύρος Χατζηγιάννης