Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Θα ζήσει μεγάλες στιγμές το κοινοτικό Ερήμης

Θα ζήσει μεγάλες στιγμές το κοινοτικό Ερήμης


Παρά το ότι η μέρα, η τοποθεσία και η ώρα δεν προσφέρονται, αρκετοί είναι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ετοιμάζονται να την ακολουθήσουν. Το κοινοτικό της Ερήμης αναμένεται να περάσει μεγάλες στιγμές και αναμένεται να φανεί πολύ μικρό για να χωρέσει τον πράσινο ΛΑΟ.

Πάντως πολλά έχουν φτάσει στα αυτιά μας για τις διαστάσεις του γηπέδου, καλά κάνουν λοιπόν όλοι να πάνε προετοιμασμένοι στο γήπεδο. Ο αντίπαλος θα κλειστεί και το μικρό γήπεδο σίγουρα τον ευνοεί. Θα χρειαστεί διάθεση και υπομονή μέχρι να έρθει το πρώτο.

Ανοικτά για το κοινό θα είναι τα ταμεία στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης. Από τι στιγμή που δεν υπήρξε προπώληση εισιτηρίων στο γήπεδο αναμένεται ένας μικρός πανικός, για αυτό καλό θα ήταν οι φίλοι να πάνε νωρίς στο γήπεδο. Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το θέμα:

«Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας πως για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ν&Σ Ερήμης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, στις 14:00, στα πλαίσια του α’ γύρου του κυπέλλου Κύπρου, δεν είναι δυνατό να υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, αφού μέχρι και πριν από λίγο η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει παραδώσει εισιτήρια στο Σωματείο.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμούν να δώσουν το παρών τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας, θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του Κοινοτικού Σταδίου Ερήμης, τα οποία θα ανοίξουν στις 12:00. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από την ΚΟΠ στα 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό».