Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Αφού δεν είδες τον αγώνα, σκάσε!

Αφού δεν είδες τον αγώνα, σκάσε!

exw-dontia


Ε δεν γίνεται μερικοί δημοσιογράφοι να λένε πως είδαν τα στιγμιότυπα του αγώνα με τον Άρη και να έχουν άποψη πως είναι υπερβολική η αντίδραση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είστε σοβαροί κάποιοι; Με ένα βίντεο διάρκειας δυόμιση λεπτών που δείχνει μερικές στιγμές που παίχτηκε μπάλα να βγάζετε συμπέρασμα πως φταίνε αποκλειστικά οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Μάλιστα κάποιος έκανε και άρθρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ υστέρησε στην τελική προσπάθεια!  Έχεις αναρωτηθεί ρε φίλε τι έγινε μεταξύ των 5-6 χαμένων ευκαιριών στο 2ο ημίχρονο; Πόση χρονική διαφορά είχαν η μία φάση με την άλλη; 

Και επειδή ξέρουμε πως κάποιοι περνάτε και από δω, διαβάστε λοιπόν πως φτιάχτηκαν οι τελικές προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 2ο ημίχρονο και τι προηγήθηκε πριν από κάθε φάση. Μόνο και που θα τα διαβάσετε, θα εκνευριστείτε, σκεφτείτε να είστε εσείς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Δεν θα ασχοληθούμε με τις κάρτες και το πέναλτι αλλά και άλλες πολλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50΄ σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ και ισοφαρίζει με τον Πλατινί. Μέχρι ο κόσμος και οι παίκτες να πανηγυρίσουν, έρχεται μια κίτρινη στον Γκικίεβιτς χωρίς λόγο στο 53′ και καπάκι η διακοπή στον αγώνα από τον Πορτοκαλί Τσαγγάρη στο 54′ γιατί βράχηκε. Το παιχνίδι επαναρχίζει στο 61′. Έντεκα ολόκληρα λεπτά μετά το γκολ!

Με την επανέναρξη του αγώνα έρχεται μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους (62′). Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει μπάλα, οι παίκτες δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί πολύ και ο Τσούκκας και ο Άρης κάτι πρέπει να κάνουν γι αυτό. Τελικά στο 66′ ο Τσούκκας σταματάει τον αγώνα για να φτιάξει το ακουστικό του, περπατάει, πάει στον 4ο και προσπαθεί να σπάσει ξανά το ρυθμό της ομάδας.

Οι πράσινοι ακόμα και με τόση καθυστέρηση, (17 λεπτά μετά το γκολ μας!) στην αμέσως επόμενη φάση, στο 67′ φτιάχνουν ευκαιρία. Αυξάνεται η πίεση στα καρέ του Άρη και στο 70′ αρχίζουν να πέφτουν κορμιά. Δύο ολόκληρα λεπτά ο Ολίβα κορόιδευε τον διαιτητή μέχρι που στο 72′ αποχωρεί με τροχάδην ενώ ήταν τραυματίας! Επαναρχίζει το παιχνίδι και με το που βγαίνει η μπάλα έξω ο Τον Κάανεν κάνει την αλλαγή με τον παίκτη που αντικατέστησε τον Ολίβα. Μια αλλαγή δηλαδή πήρε περίπου 4 λεπτά!

Φτάσαμε στο 76′ και ο Τσούκκας ανακαλύπτει φάουλ εκτός της περιοχής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το φάουλ εκτελείται στο 78′ και μάλιστα από το πουθενά έχουμε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Πάμε στο 79′ αντιδράει η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάει στην επίθεση, μόλις πατάνε στην περιοχή οι πράσινοι πέφτει νεκρός ο Πάνος Κωνσταντίνου. Σπάει εντελώς ο ρυθμός των πράσινων. Έχουν περάσει 30 ολόκληρα λεπτά από την ώρα που έχουν σκοράρει και το προκλητικό παιχνίδι των παικτών του Άρη αλλά και ο διαιτητής δεν τους επιτρέπουν να φτιάξουν κάτι καλό.

Στο 80′ γίνονται δύο αλλαγές με το Λέο που πέρασε μέσα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να προσπαθεί με σουτ στο 83′, χωρίς όμως να απειλήσει. Στο 84′ Οκόγιε στην διεκδίκηση με τον Αλαμπί κρατάει το πρόσωπο του σε άλλο ένα θέατρο. Μέχρι να σηκωθεί ο Οκόγιε συμπληρώνεται το 85′. Στο 86′ κρατάει μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ και σφυρίζει ο διαιτητής γιατί εκ νέου παίκτης του Άρη βρίσκεται στο έδαφος, ενώ έφευγε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην αντεπίθεση!

Στο 87′ ξεκινάει ξανά ο αγώνας με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί ξανά να βγει μπροστά και μόλις τελικά μπει στην περιοχή να φτιάχνει μεγάλη φάση, με τον Αντράντε να στέλλει την μπάλα λίγο άουτ. Προηγήθηκαν τόσα πολλά ωστόσο οι πράσινοι ακόμα προσπαθούν για το γκολ. Στο 91′ η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σκέμπρι από κοντά να σημαδεύει το δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση, πέφτει μόνος παίκτης του Άρη στο κέντρο και διακόπτεται ξανά ο αγώνας. Οι πράσινοι έχουν φτιάξει 2-3 ευκαιρίες παρά τα όσα προηγήθηκαν και αυτό προσπαθούν να σταματήσουν οι αντίπαλοι με την ανοχή του Τσούκκα. Άλλα δύο πολύτιμα λεπτά για τον Άρη.

Τελευταίες προσπάθειες για τους πράσινους αφού φτάσαμε στο 95′, έχουμε νέα παράσταση, με τον Έντσον να μένει κάτω. Ένα σουτ υπό πίεση του Σκέμπρι, ήταν η τελευταία προσπάθεια πριν κάνει άλλο ένα θέατρο ο Πάνος Κωνσταντίνου, στο 98′ για να κερδίσει πολύτιμα δευτερόλεπτα και να τελειώσει τον αγώνα.

Εμείς έτσι το είδαμε κύριοι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι, και δεν κρίναμε ΜΟΝΟ από τα στιγμιότυπα που προφανώς δείχνει ΜΟΝΟ της τελικές προσπάθειες (στο βίντεο της ΚΟΠ χωρίς καν χρόνο)! Οι φάσεις που έφτιαχναν οι παίκτες του Σαβέφσκι στο 2ο ημίχρονο, είχαν μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τους λόγω των πολλών διακοπών. Από το 70′ και μετά, μόνο οι “αντικειμενικοί” κύπριοι δημοσιογράφοι είδαν πως παίκτηκε μπάλα. Για τούτο άλλωστε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε 20 ολόκληρα λεπτά να φτιάξει ευκαιρία (67′-87′).

Οι φάσεις με χρόνο:

50′ -ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ
62′ -Ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑ
67′ -Ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑ
87′ -Ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑ
91′ -Ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑ
97′ -Ευκαιρία για ΟΜΟΝΟΙΑ