Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Υποκρισία…

Υποκρισία…

sniper


Όταν το Αποέλ έχανε από τη μπυραρία της Μάριμπορ την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε στηθεί από τα ΜΜΕ της Κύπρου ένα τρελό γαϊτανάκι λαφαζανιάς και εμπαιγμού της νοημοσύνης των αναγνωστών τους, με τον κάθε καημένο να βγάζει την γλώσσα του περίπατο και να λέει ότι θέλει. Μέχρι και δάκτυλο της ΟΥΕΦΑ στην διαιτησία ανακάλυψαν οι αθεόφοβοι για διαιτησία που αρνήθηκε πριν από κάθε παράπονο του αιωνίου μας, πεναλτάρα των Σλοβένων σε καρατιά του Αμορίν.

Χθες παρατηρήσαμε νέο εμπαιγμό της νοημοσύνης μας, αυτή τη φορά από την μαεστρικά ενορχηστρωμένη διαιτησία του (σύμφωνα με τις φήμες) βαφτιστικού του Κούμα, Αβραάμ Τσούκκα. Ήταν τόσο προκλητικά και εξώφθαλμα τα “λάθη του” που μέχρι και τα σεσημασμένα καθοδηγούμενα ΜΜΕ, αναγνώρισαν ότι ΝΑΙ ο Τσούκκας έσφαξε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κι όμως, στο καπάκι, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τη χειρότερη φετινή διαιτησία, κάποιοι έρχονται να προκαλέσουν ξανά.

Άτομα που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και άλλα που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ έρχονται να προκαλέσουν λέγοντας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να κερδίσει και τη διαιτησία αφού έφτιαξε πολλές κλασσικές ευκαιρίες ή το καλύτερο, ότι με τέτοια νοοτροπία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πάει μακριά, αφού διαμαρτύρεται σε παιχνίδι που όντως την έσφαξαν! Το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να κερδίσει είναι ένα πράγμα, το ότι δικαιούται το κάθε κοράκι να την σφάζει επειδή δεν βάζει γκολ είναι εντελώς διαφορετικό, για αυτό μην παίζετε με την υπομονή μας.

Τα ίδια άτομα , που είχαν τα μούτρα να λένε στον αναγνώστη τους ότι υπήρχε σχέδιο της ΟΥΕΦΑ να πληγεί το Αποέλ, δεν μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν ποιος είναι ο Αβραάμ Τσούκκας και πώς βρέθηκε εκεί που είναι, ούτε τη συγγένεια του με τη φαλακρή δύναμη της ΚΟΠ. Φοβούνται να αρθρογραφήσουν για τα πραγματικά προβλήματα της διαιτησίας, γενικεύουν το θέμα λες και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ίδια αντιμετώπιση που έχει το Αποέλ ή η Ανόρθωση ή ο Απόλλωνας. Αραδιάζουν και την καραμέλλα της νοοτροπίας και της προκατάληψης πίσω από τον μανδύα του “αντικειμενικού” και το γλυκό δένει.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στην Γενική Συνέλευση κάλεσες την διοίκηση της ομάδα να κηρύξει εμπάργκο σε συγκεκριμένα μέσα. ΕΣΥ τι κάνεις για αυτό; ΕΣΥ σε ποιους δίνεις τα λεφτά σου;