Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τιμή …άλλου επιπέδου

Τιμή …άλλου επιπέδου


Συζητείτε κατά διαστήματα από τους φιλάθλους η τιμή των εισιτηρίων για να παρακολουθήσεις ένα αγώνα του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Οι τιμές των κανονικών εισιτηρίων είναι κατά μέσο όρο 17 ευρώ, ποσό που κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό για να πληρώσει κάποιος να πάει να δει ποδόσφαιρο του κυπριακού επιπέδου και ειδικά στα στάδια που έχουμε στην Κύπρο, που στα περισσότερα ο αγωνιστικός χώρος είναι στα 30 μέτρα απόσταση.

Το ζήτημα της τιμής του εισιτηρίου πρέπει να το δει η ομοσπονδία για να κάνει επιτέλους κάτι. Δεν γίνετε πλέον στην περίοδο που ζούμε με τα τόσα οικονομικά  προβλήματα που έχει κάθε οικογένεια να μένει η τιμή στάσιμη ψηλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι να μην μπορούν να παρακολουθούν από κοντά ποδόσφαιρο.

Ναι στα υπόλοιπα πρωταθλήματα του κόσμου που το επίπεδο να είναι κατά πολύ υψηλότερο από το δικό μας, ενώ υπάρχουν γήπεδα στολίδια βρίσκεις φτηνότερο εισιτήριο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το ποδόσφαιρο μας είναι αυτό που είναι και τα γήπεδα είναι αυτά που έχουμε, αλλά πρέπει να δουν κάποιοι και την πλευρά των φιλάθλων και να μπουν στη θέση τους. Ένα εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ θα ήταν ικανοποιητικό, ενώ το μαθητικό ακόμη πιο φτηνό, εκεί να δείτε κόσμος που θα πηγαίνει γήπεδο. Εκτός φυσικά και αν δεν το θέλετε στο γήπεδο…