Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Είναι για να τρελαίνεσαι

Είναι για να τρελαίνεσαι

img_6661


Είναι κάποια πράγματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για τις προθέσεις, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές γνώσεις ορισμένων. Τελευταίο από αυτά, η απόφαση της ΕΑΚ να συμπεριλάβει στους υποψήφιους αθλητές της χρονιάς 2013 το Γιώργο Μερκή και όχι το Δημήτρη Χριστοφή.

Τι έκανε δηλαδή ο Μερκής φέτος, πέραν από το ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της εισόδου του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ; Που αν είναι να το πάρουμε ομαδικά το θέμα, να θυμίσουμε και ότι ο Απόλλωνας πέρσι έπαιξε στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος!

Από την άλλη ο Δημήτρης Χριστοφή, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος (ξεπερνώντας Κύπριους και ξένους!), ήταν στο τοπ-5 της Ευρώπης στις ασσίστ, ήταν βασικός, αναντικατάστατος και κορυφαίος στην Εθνική, προσέλκυσε ενδιαφέρον ομάδων από Ρωσία, Γαλλία, Ολλανδία και τελικά αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό στην ιστορία!

Πραγματικά τι πρέπει να σκεφτούμε, ότι έχετε κοντή μνήμη, ή ότι δεν το μυρίζεστε το άθλημα; Αν έπρεπε και καλά να μπει ο Μερκής, ας βάζατε δύο, τώρα απλά εκτίθεστε.