Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Όσο δε βρίσκουμε ηρεμία, δεν διορθώνονται προβλήματα

Όσο δε βρίσκουμε ηρεμία, δεν διορθώνονται προβλήματα

sniper


Πρώτα ήταν οι “απλήρωτοι”. Την άλλη η παραίτηση του συμβουλίου. Μετά το υπό παραίτηση συμβούλιο προσπαθεί να διώξει προπονητή και έχουμε αντιδράσεις. Ο προπονητής τελικά μένει και αρχίζουν οι φήμες για υπόσκαψη. Στη συνέχεια και 2 μέρες πριν το τέλος της προθεσμίας ξεπροβάλει συνδυασμός. Τα παιδιά του επικεφαλής του συνδυασμού καταγγέλλουν απειλές στο Facebook και αποσύρεται. Μετά την εξέλιξη αυτή το συμβούλιο ζητά και παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, αφού άλλος δεν υπήρχε. Ήττα από το Αποέλ και φεύγει ο προπονητής που ήταν να μείνει αλλά έφυγε! Τόσο σασπένς και αγωνία ούτε ο Μακαρίτης ο Φώσκολος ρε πούστη! Και αφού εξαντλήσαμε τις θεματολογίες “προπονητής” και “συμβούλιο”, πιάσαμε τώρα τους μάνατζερς. . Η χρονιά της Καραβίδας λοιπόν.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζει κάτι, ο Καραβίδας έχει αυτή τη στιγμή 6 παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την προσθήκη του Σκέμπρι πριν 3 εβδομάδες. Ούτε τα 3/4 της ομάδας, ούτε 15, ούτε 20. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, ο αριθμός παικτών δηλαδή που έχει ο κάθε μάνατζερ. Το θέμα είναι πώς τα καταφέρνουμε ΠΑΝΤΑ να βρίσκουμε κάτι να αναστατωνόμαστε, να ασχολούμαστε, να αναπαράγουμε, κάτι που να εμποδίζει την ομάδα από το να βρει ηρεμία. Δηλαδή πριν 2 βδομάδες που ο προπονητής μας δεν ήταν του Καραβίδα δεν είχε μάνατζερ; Δεν είχε παίκτες του ιδίου μάνατζερ στην 11άδα; Αυτοί έπαιζαν πάντα καλά; Γιατί πάντα να ψάχνουμε συνωμοσίες και φαντάσματα;

Να σας πω γιατί; Γιατί έτσι μας έμαθαν οι εκάστοτε διοικήσεις μας. Πρώτα με τις μυστικοπάθειες, που επί Μιλτιάδη αυτοί “ήξεραν καλύτερα”, μας έκρυβαν κάθε βρωμιά και παπαριά που έκαναν μες την Καρπενησίου και μας έφεραν με το ένα πόδι μες το τάφο. Και πήραν τη σκυτάλη οι τωρινοί, με την όλη παρωδία που άφησαν να εξελιχθεί γύρω από τις εκλογές.  Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε αποτυχία, ασχολούμαστε με 1002 άλλα θέματα, αλλά ποτέ με το αγωνιστικό! Ούτε ο Φώσκολος λέμε.

Κύριοι του Δ.Σ. μόνο μια συμβουλή έχω να δώσω: εάν θέλετε η ομάδα να πάει μπροστά, φροντίστε να βρει την ηρεμία της. Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Σαβέφσκι, ρίξτε φως στις σχέσεις του σωματείου με τον οποιοδήποτε μάνατζερ ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την ΟΜΟΝΟΙΑ και φροντίστε η καθημερινότητα μας να αρχίσει ξανά να θυμίζει ποδοσφαιρική ομάδα και όχι “Λάμψη” ή “Καλημέρα Ζωή”.

υ.γ. “Τι εννοείς Βύρνα, μίλα καθαρά. Και ο Χάρης και ο Χοσέ, είναι του Καραβίδα;”